UPDATE: Dan Barna va fi ministrul interimar al Sănătății.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu va fi demis din această funcție. Premierul Florin Cîțu și vicepremierul Dan Barna s-au întâlnit în această dimineață la Palatul Victoria, unde au discutat situația generată de publicarea în Monitorul Oficial al Ordinului 1.309 al MS, ce prevede modificarea criteriilor de carantinare.

Aceasta pare că este picătura ce a umplu paharul nemulțumirilor, în contextul în care respectivul ordin era semnat doar de secretarul de stat, Andreea Moldovan, iar premierului Cîțu nu i-a fost adusă la cunoștință această decizie.

Potrivit surselor Digi24, este luată în calcul și demiterea secretarului de stat, pe lângă cea a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

De altfel, de numele lui Vlad Voiculescu se leagă două moțiuni simple, dar și cazurile de la Balș, Foișor și Babeș, precum și gestionarea pandemiei sau boicotarea vaccinării.

Vom reveni cu amănunte

Andreea Moldovan a semnat ordinul prin care se modifică criteriile de carantinare

Articolul precedentDiana Șoșoacă vrea armă, dar și pază non-stop
Articolul următorIonuț Moșteanu (USR) ia în calcul ieșirea din Coaliție