Constanța: Pompierii ISU au intervenit, după ce o femeie a amenințat că va arunca un bloc în aer

Pompierii ISU Constanța au declarat că au reușit să pătrundă în apartametul femeii și „odată sosiți la fața locului, după realizarea recunoașterii în teren toate persoanele din bloc au fost evacuate pentru a fi în siguranță”

O femeie în vârstă de 63 de ani, din localitatea Năvodari, județul Constanța, a sunat în cursul zilei de astăzi în jurul orei 12:50 la numărul unic de urgență 112, amenințând că are intenția de a arunca un bloc întreg în aer, fără a oferi explicații asupra motivului pentru care vrea să facă un asemenea gest. În urma apelului, pompierii ISU Constanța s-au deplasat de urgență la fața locului și au evacuat treizeci de persoane care locuiau în respectivul bloc. La fața locului s-a prezentat și un echipaj de poliție.

La blocul din județul Constanța au intervenit 13 pompieri și o autospecială de stingere, dar și

Video: Ziua de Constanța

Deșeuri ilegale depistate în Portul Constanța

„Am intervenit în localitatea Năvodari, acolo unde o femeie amenința că ar arunca blocul în aer prin apel la 112. La fața locului au fost alocate de îndată un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor și o mașină de stingere. Colegii au pătruns în apartament, au identificat femeia. Odată sosiți la fața locului, după realizarea recunoașterii în teren toate persoanele din bloc au fost evacuate pentru a fi în siguranță”, au spus reprezentanții ISU Constanța, potrivit Mediafax.ro.

Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic din municipiu, pentru a investigații medicale suplimentare

În cele din urmă, femeia a fost evaluată medical pentru a se stabili starea psihică a acesteia și a fost trasportată la spital pentru investigații amănunțite. Cei treizeici de locatari care au fost evacuați în urma amenințării femeii s-au putut reîntoarce în apartamentele lor.

Nu se știe dacă femeia de 63 ani și-ar fi pus în aplicare planul dacă nu ar fi sunat la 112 și dacă pompierii ISU Constanța nu ar fi intervenit la timp, însă vorbim, în acest caz, de o tragedie care s-ar fi putut întâmpla, având în vedere starea psihică precară a femeii în cauză.

Articolul precedentRareș Bogdan nu vrea nici guvern minoritar, dar nici alianță cu PSD
Articolul următorCodrin Ștefănescu știe cine stă în spatele demiterii lui Vlad Voiculescu: „păpușarul puternic”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.