Aseară a venit rândul președintelui PNL să răspundă la întrebări în studiourile Digi 24, după ce luni șeful PSD Marcel Ciolacu fusese invitatul „surpriză”.

Nicolae Ciucă a răspuns la rândul său la o serie de întrebări și provocări, a dat replici și a asigurat că este „cel natural”, după afirmația lui Ciolacu, potrivit căreia acestuia „îi plăcea mai mult de Ciucă cel natural”.

Și, cum era de așteptat, unul dintre subiecte a vizat strategia pe care liberalii o vor pune în aplicare în 2024, an plin electoral, președintele PNL explicând că sloganul partidului chiar înseamnă ceva:

Prin noi înșine înseamnă că strategia, planul de campanie și direcțiile de acțiune ale PNL vizează toate fazele electorale din anul 2024. Vom merge pe cont propriu”, a declarat liderul PNL pentru sursa citată, vizavi de o eventuală alianță cu PSD pentru un candidat comun la prezidențiale.

Cât despre propria candidatură, liderul PNL a explicat că „este o decizie a partidului, care se va lua la momentul oportun”, cu mențiunea că „trebuie să treacă timp”.

Dacă va fi să primesc de la partid această sarcină și dacă voi merita o voi face. Am spus să treacă timpul, să vedem cum ne vom profila și cum vom fi încadrați la vremea respectivă în sondaje și în funcție de aceasta se va lua o decizie, la nivel de partid”, a punctat Ciucă.

Însă, cum în ultimul timp sondajele îl dau pe Mircea Geoană drept unul dintre favoriți în ceea ce privește intenția de vot a românilor la prezidențiale, Ciucă a subliniat că nu are nimic împotriva acestuia, fiindcă îl cunoaște „foarte bine”:

Pot să spun că am lucrat împreună şi este dreptul dumnealui să aleagă să candideze. Este absolut normal. Şi în momentul de faţă chiar nu văd nicio problemă să candideze”.

Articolul precedentLa Primăria Sectorului 5 au venit primii colindători
Articolul următorIohannis, prima reacție după scandalul dintre premierul Colacu și ambasadorul României în SUA