Foto: faramogul.ro
Foto: faramogul.ro

George Simion a fost sâmbătă, 11 decembrie 2021, la Galați.

Cu această ocazie, liderul AUR a ținut să le transmită celor cu care s-a întâlnit pe stradă, în cartierul Dunărea, să nu voteze cu USR pentru că în acest partid „sunt poponari”.

Inițial, filmarea live a fost ștearsă de pe pagina de Facebook a AUR Galați, dar un gălățean a apucat să preia imaginile.

Derapaj grav la adresa membrilor USR Galați: “Sunt poponari”

În imaginile video, George Simion îi salută pe tineri, dar ține să le sugereze următoarele: ”Să nu votați cu USR-ul că sunt poponarii ăia”.

Avertizat de cel care filma că este live, pe Facebook, liderul AUR răspunde: ”Păi nu, asta le zic și lor”.

USR Galați: ”Spre deosebire de AUR, noi nu promovăm un discurs al urii față de alții. Şi nici nu ne construim capitalul politic prin denigrare şi insulte”

Limbajul trivial folosit de copreședintele AUR a fost taxat în mediul online atât de gălățeni, cât și de reperezentanții USR Galați.

Ideile au tendința să derapeze pe creierul neted. Așa a reușit George Simion să se înfigă în zidul bunului simț sâmbătă, la Galați, în timp ce se plimba cu o mâna de acoliți și flutura steaguri. 

Astfel, sătul să fie ignorat de gălățenii complet dezinteresați de circul său, a interpelat doi tineri pe stradă, sfătuindu-i să nu voteze USR „pentru că sunt po…”. Nu știm exact ce experiențe a avut Simion cu cineva din USR, dar îl asigurăm că nu îl vom discrimina din această cauză”, au precizat reprezentanții USR Galați, pe pagina de Facebook.

AUR continuă să nu aibă priză la gălățeni

O altă reacțe a venit din partea profesorui universitar, Petrea Ionel.

Acesta a explicat, pe contul de socializare: ”Tinerii nu au avut nici o reacție. Din alaiul AUR s-au auzit, în schimb, râsete si grohăieli”.

Articolul precedentInundațiile au afectat 11 județe ale țării
Articolul următorDouă nave s-au ciocnit în Marea Baltică
Jurnalist full-time / Pesimist part-time