Sursă foto: Facebook/Ludovic Orban
Sursă foto: Facebook/Ludovic Orban

Ludovic Orban a reacționat în contextul în care premierul României, Nicolae Ciucă a fost întrebat la Mioveni despre cum vor fi calculate facturile, pe baza consumului curent sau și pe baza consumului din trecut.

Nicolae Ciucă nu are un răspuns, dar acuză birocrația

Noi susținem ca această analiză să se realizeze față de consumul curent. Este foarte dificil să facem referire la consumul de anul trecut iar să ne ducem pe o perioadă și mai mare, cu doi, trei ani în urmă nu facem altceva decât să îngreunăm și să ducem totul într-o birocrație de unde probabil vom ieși destul de greu”, a fost răspunsul lui Nicolae Ciucă.

Ludovic Orban: ”Ce frumos le zice Ciucă. Ca din cărți. Parcă ar fi citit amendamentele noastre. Dar cine, pălăria mea, este premierul care a aprobat în urmă cu o lună și jumătate ordonanța 119, aflată astăzi în vigoare? Nu cumva Ciucă?”

Cum să ai atâta tupeu ca în OUG să aprobi una și astăzi să susții contrariul? Ca în calitate de premier să aprobi o formă a ordonanței, iar în calitate de senator să votezi altceva? Ce altă dovadă ne mai trebuie pentru a înțelege că Ciucă este omul nepotrivit în locul nepotrivit?”, a scris astăzi, 13 octombrie, fostul lider PNL.

Orban: ”Ciucă ar trebui să plagieze și demisia lui Ponta”

Dar nici măcar în această privință, Ciucă nu este original. Nu face decât să îl plagieze pe Ponta, care, la Legea pentru Roșia Montana, ca premier a fost pentru, dar ca deputat a fost contra. Este timpul ca plagiatorul plagiatorului să îl plagieze și în ultimul său gest: demisia!”, se arată în textul postat pe contul de Facebook.

Articolul precedentRepublica Moldova va cumpăra electricitate din România. Maia Sandu: ”Mulțumim, România! Apreciem acest ajutor prompt și generos”
Articolul următorRudele lui „Leo de la Strehaia”, la ananghie. Procurorii au dat buzna în casele lor și au pus sechestru pe toată averea. „Mafia gunoaielor” e în clocot, dar nu s-a pus capac
Jurnalist full-time / Pesimist part-time