Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Victor Ponta a lansat mai multe avertismente în contextul în care un mare furnizor de energie nu emite facturi de 5 luni.

Este motivul pentru care unii consumatori ar avea de achitat sume uriașe de plată.

Despre facturile majorate a vorbit Zoltan Nagy-Bege, vicepreședinte ANRE

Acesta a ținut să îi sfătuiască pe cei care sunt în această situaţie să ceară furnizorului eşalonarea la plată.

Un furnizor mare, nu-i dau numele, din luna mai nu a emis nicio factură la energia electrică pentru consumatorii care au avut un consum mediu de 300 kWh. Din mai, unii dintre ei nu au primit nicio factură. Deci, probabil, vor plăti factura pentru cinci luni”, a atras atenţia vicepreședintele ANRE, citat de Antena3, potrivit SpotMedia.ro.

Victor Ponta: ”Să va traduc : dacă nu ați primit facturi, pregătiți-vă pentru ceva mai rău!”

Potrivit liderului PRO România, ordonanțele adoptate au dus la un haos. În egală măsură, nimeni nu a mai știut câți bani și la cine se facturează.

Firmele nu au știut cum să schimbe softurile. Oamenii nu au știut cât urmează să plătească. Am învățat, în atâția ani de politică, un adevăr: când Guvernul e slab (sau incoerent) “băieții deștepți” vor face mulți bani. Și populația plătește costurile! Credeți că o să fie altfel acum?”, a transmis Victor Ponta într-un mesaj publicat astăzi, 5 octombrie, pe contul de Facebook.

Articolul precedentAu apărut cartofii dulci, de mărimi gingantice. Aceștia au fost cultivați la Dăbuleni
Articolul următorFost șef de birou în cadrul Brigăzii Rutiere București și un avocat, sub control judiciar într-un dosar de trafic de influență
Jurnalist full-time / Pesimist part-time