Societatea RAJA din Constanța informează că astăzi, 13 iunie, a avut loc o avarie majoră pe conducta magistrală cu diametrul de 800 mm, situată la intersecția străzii I.L. Caragiale cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța.

Această conductă se afla deja în proces de înlocuire prin intermediul Programului Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Societatea RAJA: ”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații în timpul preconizat”

Ca urmare a avariei, echipele de intervenție ale RAJA au fost nevoite să blocheze două benzi de circulație de pe strada I.L. Caragiale, pe sensul de mers dinspre strada Baba Novac spre bulevardul 1 Decembrie 1918, începând de astăzi, 13 iunie 2023, ora 20:00, până vineri, 16 iunie 2023, ora 20:00.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de reparații, zona a fost delimitată și semnalizată corespunzător, iar Poliția Locală a fost anunțată pentru a ajuta la fluidizarea traficului.

Serviciul de Call Center al societății RAJA este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.

Articolul precedentKelemen Hunor, despre negocieri: „Este în interesul partenerilor noștri și al societății ca PSD, PNL și UDMR să continue să guverneze împreună”
Articolul următorPolitica de mediu a Comisiei Europene, desființată: ”Când ideologia politică prevalează în fața științei, consecințele pot fi dezastruoase”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time