Sursa: Facebook

După ce luna trecută a fost solicitat ajutorul polițiștilor pentru a-l scoate pe George Simion din curtea postului de televiziune Digi, liderul AUR pare că a prins drag să facă live-uri în această locație.

Astăzi, Simion și-a luat propria echipă de filmare, hainele bune, și a purces la un nou live „muncitoresc”. Deranjul lui era acela că postul de televiziune titrase că „face nuntă ca a lui Zelea Codreanu”, așa că a simțit nevoia să se explice.

Și de această dată, lui Simion i s-a recomandat de către agentul de pază să iasă totuși din curtea postului de televiziune. „Colegii dumneavoastră au spus că eu sunt egal cu Zelea Codreanu. Trec aicea, e bine așa?”, i s-a adresat Simion agentului de pază. Și, din spatele barierei, adică afară din curtea Digi, liderul AUR a recunoscut că nu doar postul de televiziune l-a comparat cu Zelea Codreanu, însă se pare că dumnealui doar aici îi place unghiul pentru filmările live.

Simion a făcut o paralelă proprie, nu cu Zelea Codreanu, ci cu evenimentele imediat următoare Revoluției, ba chiar a adus în discuție scandalul din propriul partid, legat de acuzele aduse de fostul lider AUR Satu Mare.

Săptămâna asta, datorită nunții mele, cuvântul cheie este Zelea Codreanu. Cum au făcut și-n anii 90, când CTP zicea… și Ion Iliescu zicea că au venit ăăă.. bandele de legionari și tre să vină minerii. Acuma tre să ne dea în cap, să ne eticheteze, să ne asocieze cu mișcări de acum 100 de ani. Ce treabă avem noi cu asta?

A mai spus un acoperit din ăsta odată că ar trebui interziși toți cei care poartă cămașă populară și nu sunt țărani. Pentru că sunt simpatizanți legionari. Chiar credeți că lumea mai crede în minciunile voastre? Săptămâna trecută ordinul pe unitate și cuvântul cheie a fost acte de preacurvie și orgii sexuale. Nu vă mai crede nimeni, bă băieți”, a încheiat George Simion.

Paralela cu Zelea Codreanu vine după ce Simion a anunțat că așteaptă toți românii la nunta sa, pe 27 august. Și, cum în iunie 1925 Zelea Codreanu a avut la nunta sa, organizată în Crângul din Focșani – Vrancea, undeva între 80.000 și 100.000 de persoane, nu a fost greu de făcut o astfel de comparație.

La nunta sa, Simion nu vrea bani sau cadouri, vrea doar să îi fie martori toți românii, să fie voie bună, însă neapărat invitații, cunoscuți sau necunoscuți, trebuie să poarte cămașă populară.

Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, scria sâmbătă Simion pe Facebook, iar în comentarii lămurea că se vor face eforturi pentru a se asigura trasnsport gratuit tuturor nuntașilor.

În plus, acesta a dezvăluit și că nunta va avea loc în Oveselu, Vâlcea: „Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”.

Articolul precedentVariola maimuței a ajuns în România
Articolul următorECO SUD nu a putut demonstra legalitatea tarifului pe care îl practică pentru depozitarea gunoiului din București. Decizia instanței nu este definitivă