Voiculescu susține că premierul nu l-a invitat la conferința de presă de aseară

„Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers. Dar înţeleg foarte bine care au fost motivele pentru care l-a invitat pe doctorul Arafat”, a spus Ministrul Sănătății, chestionat de presă în legătură cu lipsa de la conferința de presă de aseară, unde au participat premierul Florin Cîțu și șeful DSU Raed Arafat

Foto: Aktual 24

Una dintre cele mai des întâlnite întrebări, în urma conferinței de presă de aseară, este „De ce nu a venit și Vlad Voiculescu?”. Atât presa, cât și oamenii obișnuiți și-au pus această întrebare, de vreme ce vorbim despre o nouă tragedie într-un spital românesc iar Vlad Voiculescu este, până la urmă, ministrul Sănătății. De altfel, o parte dintre jurnaliștii prezenți la conferința de presă susținută aseară, la ora 23:00, l-au întrebat în repetate rânduri pe șeful DSU, Raed Arafat, de ce nu este și Voiculescu împreună cu acesta și premierul Florin Cîțu, Arafat răspunzând de fiecare dată că „nu răspunde pentru alte persoane”.

Mult așteptata și întârziata conferință de presă a lui Vlad Voiculescu s-a întâmplat astăzi

Cum era de așteptat, jurnaliștii l-au întrebat direct pe ministrul Sănătății de ce a lipsit aseară, de la conferință, moment la care Voiculescu a spus că dacă l-ar fi invitat cineva, ar fi mers. Cu toate astea, pentru a menține tonul amiabil în ceea ce privește mica dispută dintre USR PLUS și PNL, care îl vizează direct, ministrul a adăugat că prezența lui Raed Arafat era suficientă, de vreme ce acesta deținea toate detaliile, fiind capabil să ofere informațiile cerute de presă.

„Cred că premierul l-a invitat pe doctorul Arafat la conferinţa de presă pentru a comunica pentru ca cel care este direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă să poată să ofere toate detaliile tehnice pe care, de altfel, le-a şi oferit. Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers. Dar înţeleg foarte bine care au fost motivele pentru care l-a invitat pe doctorul Arafat şi cred de altfel că explicaţiile de ieri au fost mai mult decât binevenită”, a declarat Vlad Voiculescu.

Reprezentanții firmei care a furnizat ventilatoarele la Victor Babeș susțin că acestea funcționau normal

Reamintim că în cursul după amiezii trecute, trei pacienți internați la Spitalul Victor Babeș au decedat, după ce instalația de oxigen a cedat.

Articolul precedentCirc din nou, în Parlament
Articolul următorJohnson&Johnson, noul „paria” al vaccinurilor anti-Covid. Lansarea în UE va suferi o amânare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.