Simion și-a strâns simpatizanții la un protest în fața MS

„Nu s-a ţinut de cuvânt, avem accident după accident, scuze după scuze”, a insistat George Simion, referindu-se la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

Foto: Facebook George Simion

Parlamentarul George Simion a făcut ceea ce știe el să facă mai bine: proteste. Supărat „politic” pe actuala guvernare, însă în mod deosebit (cel puțin acum) pe Ministrul Sănătății, a strâns câțiva simpatizanți ai partidului și i-a dus în fața ministerului, pentru un protest de mici dimensiuni în care a cerut separarea spitalelor Covid de cele non-Covid. În plus, acesta a amintit de tragedia de la Piatra Neamț, însă și de cea de la Spitalul „Matei Balș”, în care incendiile au curmat vieți.

George Simion: „Cerem de două luni şi jumătate, de la ‘Matei Balş’ încoace, demisia lui Vlad Voiculescu, a lui Raed Arafat”

Astfel, George Simion a declarat că Vlad Voiculescu ar promis la un moment dat că va întreprinde măsuri ca românii să nu mai moară de vii în spitale. „Nu s-a ţinut de cuvânt, avem accident după accident, scuze după scuze”, a adăugat Simion. „Am venit, ca să nu ne mai acuze nimeni, respectând distanţa, purtând mască, încadrându-ne în numărul de participanţi, pentru a arăta că folosim toate pârghiile necesare ca Vlad Voiculescu să plece. Suntem prezenţi în stradă, votăm moţiunea împotriva lui Vlad Voiculescu, am făcut o plângere penală şi am iniţiat comisie de anchetă la nivel parlamentar”, a mai spus acesta, în timp ce îi organiza pe oameni, dându-le tonul sloganurilor împotriva actualei conduceri a Ministerului Sănătății.

Mai mult, parlamentarul a postat inclusiv câteva fotografii pe Facebook, în care și-a întrebat susținătorii care nu au apucat să vină la protestul lui: „Scrie destul de mare? DEMISIA!”.

De precizat că partidul a cerut, la începutul săptămânii, o comisie de anchetă privind situația de la Spitalul „Foișor”, în care bolnavii au fost mutați din cadrul spitalului pentru ca acesta să fie transformat într-un spital suport-Covid.

Voiculescu susține că premierul nu l-a invitat la conferința de presă de aseară

Articolul precedentEurodeputat USR PLUS, scut pentru Voiculescu: „Are de departe cel mai dificil mandat în acest Guvern”
Articolul următorCiolacu, despre liberali: „Acești luptători cu lumina stinsă ai dreptății s-au răzgândit”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.