Ciolacu, despre liberali: „Acești luptători cu lumina stinsă ai dreptății s-au răzgândit”

Mai mult, președintele PSD a amintit că va depune o a doua moțiune simpla împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

Captură video

Liderul social democraților, Marcel Ciolacu, a vorbit, în această seară, despre problema numărul unu a țării, din acest moment, și anume poziția lui Vlad Voiculescu în fruntea Ministerului Sănătății. În plus, acesta a reamintit că PSD are de gând să depună o a doua moțiune împotriva ministrului. Reamintim că prima moțiune depusă de social democrați „s-a bucurat” de un eșec răsunător. Astfel, președintele PSD speră ca de data aceasta moțiunea să treacă, mizând pe ajutorul liberalilor, cei care au dat semnale, la rândul lor, că l-ar dori pe Voiculescu demis.

„Noi urmărim un circuit democratic, am venit cu moțiuni simple, o să venim și cu moțiunea de cenzură”, a promis Marcel Ciolacu

Social democratul este de părere că orice coaliție de bun simț ar fi schimbat acest ministru al sănătății, amintind că anumiți membri ai PNL ar fi cerut schimbarea ministrului. „Acești luptători cu lumina stinsă ai dreptății s-au răzgândit”, remarcă Ciolacu, într-o notă ironică. „Am auzit o explicație la un europarlamentar PNL celebru, mare luptător și opozant din interior, ‘Domn’e, este problemă coalitiei’. Păi lupți dimineață, când vine întunericul îți trece luptă. Nu poți să spui că nu schimbăm ministrul pentru că suntem într-o coaliție. Și atunci Citu ce este? Dacă ești premier iei deciziile în funcție de ce vezi că se întâmplă, nu în funcție de coalitie”, a mai declarat Marcel Ciolacu, invitat la Antena 3.

Mai mult, Ciolacu se revolta online, în cursul serii trecute, imediat după conferința de presă a premierului Florin Cîțu, împreună cu Raed Arafat. „Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat! Așa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ORA ROMÂNIEI, au murit iar niște oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina LOR! Și ei caută acarul Păun cu tot felul de explicații penibile și sforăitoare! PNL-ul e luat ostatec de Barna și useriști! Nu pot nimic. O adunătură de lași, fricoși incompetenți și hoți! Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moțiune”, spunea aseară liderul PSD.

Simion și-a strâns simpatizanții la un protest în fața MS

Articolul precedentSimion și-a strâns simpatizanții la un protest în fața MS
Articolul următorLa ce folosesc OIREP-urile? – Organizații de Îndeplinire a Răspunderii Extinse a Producătorilor –
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.