Adrian Solomon, cunoscut ca „deputatul Șoarmă”, revine într-un nou scandal

Scandalul de astăzi, de la Camera Deputaților, l-a pus pe Solomon din nou în prim plan. Acesta a recurs la cuvinte defăimătoare la adresa deputatei USR PLUS, Cristina Prună

Foto: Digi24

Adrian Solomon a intrat în atenția opiniei publice vara trecută când s-a certat „ca la ușa cortului” cu un vânzător dintr-o șaormerie din Centrul Vechi, pentru că nu voia să poarte masca de protecție, regulă valabilă chiar și atunci. La vremea respectivă, Solomon n-a fost singur, ci acompaniat de prietenul și colegul său vasluian, Irinel Stativă, parlamentar la rândul lui, din partea PSD.

Adrian Solomon recidivează și o jignește pe Cristina Prună, deputat USR PLUS

Și cum un nou mandat de parlamentar nu a însemnat, neaparat, revenirea la decență a lui Adrian Solomon, acesta a recidivat și a jignit-o pe Cristina Prună (parlamentar USR PLUS), spunându-i că „este cel mai slab președinte de ședință” și că ar fi întrecut-o inclusiv pe Roberta Anastase, despre care Solomon pare-se că nu are o părere chiar atât de bună, de vreme ce o dă drept exemplu de „așa nu”.

Dialogul dintre Solomon și Cristina Prună

„Pe acel scaun a stat Roberta Anastase, doamnă, şi aţi întrecut-o”, a spus Solomon.

„Domnule Solomon, vă rog să aveţi un comportament demn de Camera Deputaţilor, să citiţi Regulamentul şi să lăsaţi aceste aprecieri personale şi să retrageţi imediat ceea ce aţi spus”, a replicat Cristina Prună.

„Sunt conştient de ceea ce spun. Bun, nu sunteţi cel mai prost preşedinte de şedinţă, sunteţi cea mai slabă preşedintă de şedinţă, pregătită. Cea mai slab pregătită”, a răspuns Adrian Solomon.

„Domnule Solomon, vă rog să vă revizuiţi comportamentul şi o să vă dau şi a doua intervenţie. Dar vă rog să vă înscrieţi la cuvânt”, a spus Cristina Prună, citată de Spotmedia.ro.

Circ din nou, în Parlament

„Iniţiatorii ne propuneau să introducem în lege o majorare cu 20% a salariilor celor de la Biblioteca Naţională şi Biblioteca Academiei Române. E drept, dacă cereau iniţiatorii pentru serviciile secrete sau pentru nu ştiu ce alte structuri de forţă, nu contesta nimeni, dar când e vorba despre Academia Română, despre Biblioteca Naţională, lucrurile se precipită în capul celor care fac astfel de sesizări”, a spus Adrian Solomon, odată ajuns la microfon.

Adrian Solomon e un aprig susținător al legii privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

Articolul precedentJohnson&Johnson, noul „paria” al vaccinurilor anti-Covid. Lansarea în UE va suferi o amânare
Articolul următorEurodeputat USR PLUS, scut pentru Voiculescu: „Are de departe cel mai dificil mandat în acest Guvern”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.