Foto: Impact.ro
Foto: Impact.ro

Nicușor Dan, edilul Capitalei, se crede „influencer” și comunică doar prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

În cursul zilei de azi, a anunțat demisia unei directoare de la Direcția de Investiții, structură care are în subordine, printre altele, Arena Națională. Oficialul Primăriei Generale a scris „va urma”(n.r. expresie pentru seriale) confundând comunicarea instituțională cu Netflix.

Corpul de Control al Primăriei București ar fi făcut mai multe verificări, după ce acoperișul Arenei Naționale a cedat la prima zăpadă și la prima ploaie abundentă.

În urma controlului Corpului de Control la Arena Națională, directoarea adjunctă a Direcției Investiții (care are în subordine Arena Națională) a demisionat. Va urma”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Postarea primarului Nicușor Dan de pe Facebook, „înghițită” de media

Niciun comunicat de presă, nicio declarație de presă, conferință de presă, niciun contact firesc cu vreun jurnalist(n.r. subliniem jurnalist, nu persoană care postează pe un site de știri).

Am încercat să îl sunăm pe edilul Nicușor Dan, pentru a ne oferi răspunsuri (și) cu privire la această demisie.

Potrivit surselor noastre autorizate, s-ar fi făcut presiuni de către unii reprezentanți ai Corpului de Control pentru a se lăsa cu demisii.

Care au fost concluziile Corpului de Control(?) Primarul Nicușor Dan nu a răspuns și avem informații că nu răspunde decât ziariștilor obedienți, celor care dau copy- paste la postările lui.

Nicușor Dan se crede la Netflix: „Va urma”. Cum face mult zgomot pentru nimic

La telefonul oficial al instituției, o voce amabilă ne-a rugat să îi facem cerere scrisă. Nu, firesc era ca instituția să transmită tot, din momentul în care Nicușor Dan a lansat „bomba” pe Facebook, preluată ad-literam de media, fără nicio întrebare. Se prezumă că aceste informații sunt pregătite și publice, din moment ce șeful instituției ne anunță ca pe Netflix: „va urma”.

Mai mult, Ziarul de Investigații a solicitat Primăriei Generale în urmă cu aproape două luni să ne spună ce măsuri a dispus în cazul medicilor de la Colțea, cei care nu au mai putut rezista mediului toxic, creat de consiliera juridică Lavinia Coțofană.

Nicușor Dan a tăcut chitic în acest caz, iar cadrele medicale sunt gata să iasă în stradă. Spun că se simt hărțuite. Zin.ro a prezentat situația de la Spitalul Colțea în mod detaliat. Puteți(re)citi aici, însă nu suntem pe Netflix, când spunem „va urma”, cu siguranță vom face demersuri să aflăm ce au de ascuns oficialii Primăriei Generale.

Citește și: Cum risipește Nicușor Dan banii bucureștenilor. Aproape două milioane de lei, pentru a afla ce știm deja: Bucureștiul e poluat

Articolul precedentFlagrante DNA: zeci de mii de euro pentru ajutor în dosare, dar și pentru sprijin la Compania Națională Aeroporturi București
Articolul următorComisia Europeană a transferat a doua tranșă de bani din PNRR în conturile României
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”