sursă foto: Facebook Lavinia Coțofană

Lavinia Coțofană, fostă judecătoare(n.r exclusă din magistratură pentru fapte care aduc atingere Justiției, hotărâre menținută de Înalta Curte), fostă angajată la SRI, se află într-o situație pe care doar instituțiile de anchetă o pot lămuri.

Potrivit Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București(ASSMB), Lavinia Coțofană a fost angajată în trei instituții publice simultan. Nici pe hârtie, nici faptic nu e posibil. Programul de lucru se suprapune cu atribuțiile legale în dauna Spitalului Colțea București.

Într-o adresă remisă Ziarului de Investigații(zin.ro), ASSMB transmite că, Lavinia Coțofană a avut în perioada 20.03.2019-30.06.2019 trei locuri de muncă la trei instituții publice în același timp: Primăria Curtici, ASSMB București și Spitalul Colțea.

La Primăria Curtici era asistent personal(n.r se presupune că un asistent personal e „prezent” full-time), la ASSMB a fost inspector de specialitate grad I-Direcția de Suport Spitale, programul de lucru de la această instituție fiind 08-16.30(n.r cu normă întreagă)

În același timp, Lavinia Coțofană figura în acte și consilier juridic cu jumătate de normă la Spitalul Colțea București. Aici, programul de lucru era 15.30-19.30, conform fișei postului(n.r foto exclusiv)

Prin urmare, Lavinia Coțofană nu putea exercita această funcție în mod complet, având în vedere ca programul ei de lucru de la ASSMB se încheia la 16.30, așa cum ne-a transmis această instituție.

Spitalul Colțea a pierdut în instanță procese importante deoarece Lavinia Coțofană NU s-a prezentat

Programul instanțelor(civile) este de la 08.-16.00, iar un consilier juridic trebuie să reprezinte instituția in instanță, în unele cazuri, potrivit fișei postului. Lavinia Coțofană nu a putut face acest lucru, deoarece programul ei de la Colțea era 15.30-19.30. Elocvent în această situație este dosarul în care Spitalul Colțea a fost recurent pârât cu partea SC Tody Laboratories SRL-intimat reclamant. Recursul s-a suspendat pentru că nicio parte NU s-a prezentat. Spitalul Colțea avea interes direct, fiind recurent-pârât. Astfel, s-a ales cu o decizie definitivă nefavorabilă.

Și-a arogat o funcție pe care NU o mai deținea

Lavinia Coțofană nu s-a oprit aici, ci a semnat un document, anulat ulterior, semnând din calitatea de șef serviciu achiziții interimar la Spitalul Colțea(foto)

Documentul este semnat la data de 21.06.2021, iar Coțofană nu mai ocupă această funcție din data de 04.05.2021, când s-a modificat felul muncii din contractul invididual de muncă. Mai exact, din șef serviciu achiziții publice se transformă în consilier juridic-COR 261103(foto)

Lavinia Coțofană se crede o „victimă politică”

Fosta judecătoare Coțofană se crede, însă, o victimă politică și neagă că ar fi încălcat legea.

Potrivit unui memoriu adresat primarului general al Capitalei, Nicușor Dan și șefului ASSMB solicită să înceteze cu hărțuirea. Coțofană crede că nu i se mai permite să eludeze atribuțiile legale, pentru că ar fi membră/simpatizantă USR PLUS.

Citește și: Exclusiv. Lavinia Coțofană, angajată în trei locuri simultan. Angajatorii nu știau unii de alții

Vă solicit să încetați de îndată acțiunea de hărțuire. Apreciez că acțiunile la care mă supuneți sunt motivate de apartenența politică pe care mi-o atribuiți, cu referiri la Cabinet Viceprimar 2, Cabinetul domnului Horia Tomescu. Vă reamintesc că domnul Horia Tomescu coordonează activitatea ASSMB, astfel, discuțiile cu dumnealui sunt nu doar legitime, ci și binevenite”, scrie Lavinia Coțofană în memoriul precizat.

Până la postarea acestui articol, Lavinia Coțofană nu a putut fi contactată, dar vom reveni cu informații exclusive.

În urma publicării acestui articol, doamna Lavinia Coțofană a trimis următorul drept la replică pe care îl publicăm integral, așa cum el a fost primit. Data publicării – 7 octombrie 2021 – ora 11.00

Drept la replică Lavinia Coțofană
Articolul precedentJumătate din liberalii sibieni vor să părăsească partidul
Articolul următorInterimarul Cîțu susține plafonarea prețurilor la energie la prețul actual
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”