Ionel Dancă (Forbes)

Ionel Dancă îi acuză pe cei din Partidul Național Liberal (PNL) că sunt trădători, iar Iohannis e cel care a instalat în fruntea partidului „o gașcă de nevertebrate politice”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dancă susține că PNL își bate joc de votul românilor, iar guvernarea țării este predată PSD-ului.

Deputatul a anunțat că demisionează din PNL după ce Ludovic Orban a fost exclus din partid. „Nu pot accepta trădarea şi bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis şi PNL care dau acum guvernarea ţării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat şi muncit şi împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat”, a scris Dancă într-o postare pe Facebook.

Ionel Dancă: „ Excluderea lui Ludovic Orban înseamnă să scoți spiritul liberal din PNL”

Mai mult, deputatul liberal îi ia apărarea lui Orban, precizând că fostul lider al PNL a luptat mereu pentru interesele românilor și „o dezvoltare liberală şi democratică a României fără PSD”.

Dancă mai e de părere că Ludovic Orban și-a dedicat o viață PNL-ului și a luptat mereu împotriva „avatarurilor comuniste din politica românească”. Totodată, deputatul se declară dezamăgit că actualii lideri ai partidului au distrus speranța unei guvernări de dreapta ce ar fi trebuit să dezvolte România.

În finalul mesajului său postat pe pagina de Facebook, Ionel Dancă a precizat că va rămâne liberal și va lupta pentru România „până la capăt”. „Eu încă mai am această speranţă şi sunt hotărât să lupt în continuare pentru o nouă politică naţională liberală care să le ofere românilor din nou încrederea într-o guvernare de dreapta”, a concluzionat deputatul liberal, Ionel Dancă.

Ludovic Orban, exclus din PNL

Fostul președinte al Partidului Național Liberal (PNL) a fost exclus oficial din partid. Propunerea făcută în Biroul Executiv a fost votată de 31 din 35 de membri.  Orban a precizat că de excluderea din partid îl face un om „liber” și va continua să reprezinte românii care au nevoie „de oameni loiali”.

„Sunt liber să construiesc o forță politică, alături de toți colegii liberali care au onoare, bun simț, și respect, o forță care să dea României un proiect național, liberal”, a mai spus Ludovic Orban.

Cîțu, despre Nicolae Ciucă premier. „N-are sens să ne gândim acum”

Articolul precedentCristian Ghinea către Marcel Ciolacu: ”Du-te viteaz la Bruxelles, poate te întorci cu surprize”
Articolul următorAUR a propus un susținător de teorii conspiraționiste în conducerea TVR
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.