Sursa foto: Antena3

Alianța pentru Unirea României (AUR) îl propune pe Iulian Capsali pentru poziția de supleant în conducerea Televiziunii Române. Fost jurnalist de presă scrisă, Capsali a spus în repetate rânduri că este împotriva vaccinului și a măștii de protecție. Mai mult, el consideră că pandemia de COVID-19 nu există, fiind un susținător de teorii conspiraționiste, relatează g4media.ro.

Cu toate acestea, participant frecvent la mitingurile AUR împotriva purtării măștii, el a fost infectat cu COVID-19 de două ori în mai puțin de nouă luni. Alături de Capsali, AUR a mai propus-o la televiziunea publică pe Dorothea Ionescu, iar la Radio România pe Sorin Faur și Fabian Cristian Radu.

AUR propune un antivaccinist în conducerea TVR

Realizator și producător de televiziune, Capsali este cunoscut ca fiind un „vârf de lance” în tabăra care nu susține măsurile luate de către autorități. Mai mult, el s-a declarat un susținător al Rusiei. Iulian Capsali, în vârstă de 55 de ani, a fost director al cotideanului România Liberă.

În postările sale pe Facebook, Iulian Capsali ( 55 de ani) aduce jigniri și insulte mai multor persoane publice. „Triada demonică Arafat-Johannis-Orban este cea mai mare plagă” sau „psihopatul Arafat” sunt doar câteva dintre postările sale pe Facebook.

De asemenea, el e de părere că vaccinul nu reprezintă altceva decât „idolul elitelor corporatocrate” și este folosit cu scopul de a suprima libertatea. „Trebuie să se substituie, fiind noul cult soteriologic (salvaționist), trebuie prin urmare să-L înlocuiască pe adevăratul Mesia”, se arată în una dintre postările cu titlul „Jos Masca”.

Ce propuneri au făcut restul partidelor:

Partidul Social Democrat (PSD): Georgică Severin, Lucian Ghimiși, Elena Anca Dindirică și Radu Vințeanu-TVR;

Uniunea Salvați România (USR): Andrei Enescu și Gabriel Gherghescu la TVR;

Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR): : Hajnalka Nagy-Debreczeni și Aliz-Timea Anderco la TVR

Partidul Național Liberal (PNL): Radu Carp și Mihai Firica la TVR

Reamintim că peste 2 mii de angajați ai Televiziunii Române au fost informați că salariile nu vor putea fi plătite la timp în luna noiembrie. Acest lucru se întâmplă din cauza că SRTv nu mai are ordinator principal de credite, după expirarea mandatului directorului general.

Ciolacu, supărat „ocnă” că TVR i-a anulat emisiunea

Articolul precedentIonel Dancă demisionează din PNL
Articolul următorPreședintele PMP: ,,Fuziunea nu a fost discutată în forurile noastre de conducere”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.