Ioan Niculae rămâne la închisoare. Tribunalul Constanța i-a respins acestuia cererea

Omul de afaceri rămâne la Poarta Albă. Acesta are de ispășit o pedeapsă de 5 ani

Ioan Niculae / Drepturi de autor: Alexandru Hojda / Mediafax Foto

Veste proastă pentru omul de afaceri Ioan Niculae. Tribunalul Constanța a respins cererea de eliberare condiționată formulată de acesta. Decizia de astăzi a instanței este una definitivă.

Ioan Niculae rămâne la Poarta Albă

Tribunalul Constanța a decis că cererea de eliberare condiționată a lui Niculae este nefondată, așadar a respins-o. Anterior, în data de 9 septembrie, Judecătoria Medgidia respingea, de asemenea, ca inadmisibilă, cererea de eliberare condiționată, întrucât respectiva cerere nu s-ar fi încadrat în termenul de reînnoire, conform deciziei Tribunalului Constanța, din data de 23 iulie 2021. În alte condiții, Ioan Niculae ar fi putut formula o nouă cerere după data de 23 octombrie 2021.

În momentul de față, omul de afaceri Ioan Niculae este încarcerat la penitenciarul Poarta Albă, unde se află din luna februarie a acestui an. El a fost condamnat de Curtea de Apel București la 5 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că ar fi influențat alți oameni de afaceri, demnitari dar și funcționari ca să faciliteze promovarea unei HG prin care ar fi putut fi acordate facilităţi fiscale cu privire la subvenţionarea achiziționării de îngrăşăminte chimice. Demersul i-a adus afaceristului în buzunare 600 de milioane de euro.

Citește și: Ludovic Orban: „Singura formațiune care s-a prăbușit în sondaje este PNL”

Articolul precedentUn tânăr nevaccinat a folosit certificatul verde al lui Macron
Articolul următorLiderul social-democrat îi transmite un mesaj clar lui Cioloș: PSD nu este a doua opțiune
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.