Sursa Foto: Facebook

Liderul deputaților liberali, Florin Roman i-a transmis lui Orban să își instaleze aplicația WhatsApp, cea prin care sunt trimise invitațiile în legătură cu toate ședințele PNL. De altfel, Roman a afirmat că declarația lui Orban cu privire la excluderea sa din BEx, după pierderea alegerilor din septembrie,  este o minciună.

„Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să îi spun direct şi răspicat, domnul Orban primeşte invitaţii ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhatsApp şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie”, a declarat Florin Roman, la Parlament.

„Parcă cineva le-a spălat creierele”

Fostul lider liberal, Ludovic Orban a afirmat că nu a fost invitat la discuţiile de la Vila Lac ale conducerii PNL, mai mult, că nici nu a fost invitat la reuniunea BEx al PNL. „Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări”, a susţinut Orban.

Șeful Camerei, care își va depune miercuri mandatul din această funcție, a anunţat că nu va participa la aceste ședințe, în opinia sa, „orice fel de participare şi susţinere a unor decizii aberante ale unei conduceri nelegitime a PNL îmi pare că seamănă cu o formă de complicitate la trădarea interesului naţional. (…) Şi acum ţara arde şi Cîţu se ocupă să îmi ia parlamentarii la bucată, să facă tot felul de promisiuni. (…) Acum domnul Cîţu face nişte întruniri, şi-a adus aminte că are nişte grupuri parlamentare. Chiar şi grupurile parlamentare PNL nu sunt suficiente pentru învestirea unui Guvern, pentru că este nevoie de o majoritate parlamentară. (…) Să te duci la negocieri când ţara arde, când la uşă stă un sac de probleme nerezolvate, să nu propui o soluţie de rezolvare a crizei, mi se pare ceva de noaptea minţii. Parcă cineva le-a spălat creierele, parcă se duc ca orbeţii către prăpastie”, a explicat fostul președinte al PNL.

Ludovic Orban: „Singura formațiune care s-a prăbușit în sondaje este PNL”

Articolul precedentDosarul accidentului în care a fost implicat ministrul Bode, „rezolvat”: clasare pe toate planurile
Articolul următorVioleta Alexandru: „Nu este totul despre bani, acces la putere și la resurse”