Prima ediție a „Cupei Regelui” la fotbal, organizată de Primăria Sectorului 5, a fost modul cel mai plăcut în care 2.100 de puști să își încheie vacanța de vară, o ocazie de a-și mări sau poate de a-și iniția colecția de amintiri, căci ce poate fi mai frumos decât să te joci, cu zâmbet pe chip și bucurie în suflet.  

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a declarat foarte mulțumit de reușita acestei prime ediții a competiției și speră ca ea să devină una cu tradiție.

„A fost frumos și ne-am distrat! Am jucat fotbal, și-am închegat prietenii”, a anunțat edilul, pe pagina sa de Facebook, care a adăugat că acesta a fost cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor născuți în perioada 2011-2014 și care a strâns laolaltă 105 echipe, cu un total de 2.100 de micuți fotbaliști, echipa câștigătoare fiind formația ACS Inițial București.

Și cum fiecare competiție își numără campionii la finalul ei, la fel a fost și de această dată, iar toți copiii au fost câștigători, de experinență, de noi prietenii. Mai mult, toți participanții au primit medalii și diplome, iar la nivel de echipă au ajuns câte cinci mingi, identice cu cele folosite la EURO.

„Le mulțumim tuturor celor care au făcut acest eveniment posibil. Mulțumesc, CSA Steaua București! Aveți un templu minunat! ACS Inițial București este câștigătoarea Cupei Regelui la fotbal 2021. Campionilor, aveți respectul lui Piedone! A fost frumos! Vă mulțumesc, dragilor! Ne revedem anul viitor, la cea de-a doua ediție! Cu respect, dragoste și prețuire pentru Casa Regală a României și pentru toți copiii țării”, le-a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Piedone le-a „predat” copiilor lecția iubirii de țară: „Îmi place să fiu primarul bunic!”

Articolul precedentOrban: „PSD a avut o strategie perversă, dar foarte eficientă”
Articolul următor„Moartea vânătorului”. Cum iese în lume sufletul românesc