Piedone le-a „predat” copiilor lecția iubirii de țară: „Îmi place să fiu primarul bunic!”

„De ziua Imnului, am mers cu drag lângă... viitor, lângă copiii noștri care vor duce mai departe povestea!”, a declarat edilul Sectorului 5

Captură video

Cu ocazia Zilei Naționale a Inmnului, edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a fost prezent printre cei mici și le-a vorbit acestora despre țară, imn și tricolor, după cum chiar edilul a declarat. „Aici, în lumea jucăriilor și-a inocenței, cred că poți purta cele mai sincere, cele mai pure conversații despre țară și tricolor! Dincolo de gard… unii cred că România e urâtă… Alții nu dau doi bani pe tricolor… Și habar n-au că avem un imn, d-apăi să-i mai și știe pe de rost măcar câteva versuri! Tocmai d-aia, de ziua Imnului, am mers cu drag lângă… viitor, lângă copiii noștri care vor duce mai departe povestea! Povestea noastră, visurile noastre… vor fi, cândva, trasate de mânuțele lor, de mințile lor, de visurile lor!!!”, a scris Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook, adăugând că îi place tare mult să interacționeze cu noua generație, considerându-se „primarul-bunic”.

Piedone, de Ziua Imnului Național: „Da… Sunt apropiat de copii! Îmi place să fiu primarul – bunic care face ceva pentru copii! Îmi plac, pentru că doar ei iubesc necondiționat în lumea aceasta aspră! Cam asta e…”

Tot de Ziua Imnului Național, înconjurat de cei mici, primarul Cristian Popescu Piedone n-a rezistat tentației de a se prinde într-o horă neaoș românească, ca mai apoi, conform celor întâmplate, să se facă un pas la monumentul Eroilor Sanitari, unde copiii au mai învățat o lecție importantă: pe cea a sacrificiului. „Majestatea Sa Regina Maria a României, Regina Soldat, Mama României Mari… ne-a privit de pe basorelief, sunt sigur!”, a măturisit edilul.

Vizita s-a încheiat la Catedrala Mântuirii Neamului, unde Piedone le-a mai „predat” celor mici o lecție importantă, pe cea a smereniei și a iubirii de Dumnezeu: „Suntem cei mai norocoși români de pe pământ! Deoarece aici în Carpați, Casa lui Dumnezeu, Catedrala Neamului Românesc, este la noi, aici, în Sectorul 5!Să nu uitați, dragii mei: Fără tricolor, fără imn și fără Biserica noastră… nu existăm ca nație!Să avem grijă de steag, de imn și de Biserică, dragii mei!”, a conchis primarul Piedone.

Citește și: Primăria Sectorului 5 introduce 10 puncte de prim ajutor, pe perioada caniculei

Articolul precedent„Trenul groazei” de pe ruta Mangalia – Timișoara încă nu a ajuns la destinație
Articolul următorFinul lui Tăriceanu și-a luat primul salariu de la BNR. Ce îl recomanda pe „Tudy” pentru a fi angajat drept consultant strategie