Sursa: Facebook

Tudor Tim Ionescu, „Tudy” pentru presa tabloidă, este unul dintre oamenii de încredere în Banca Națională a României (BNR), scrie Economedia.

De-a lungul timpului, numele acestuia a fost asociat cu politicianul Călin Popescu Tăriceanu, căruia i-ar fi fin și care ar fi fost coleg de facultate cu tatăl său, iar cei doi chiar ar fi făcut afaceri împreună. Însă faima sa a venit cu adevărat abia în momentul în care a început o relație înflăcărată cu fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu.

În vremurile noastre, mai exact în urmă cu o lună – potrivit publicației citate – „Tudy” a fost angajat la Cancelaria BNR, în departamentul sustenabilitate și economie verde, având funcția de „consultant strategie”, aceasta fiind încă o măsură controversată, după ce ex-premierul Viorica Dăncilă a fost primită în cadrul acestei instituții.

Tudor Tim Ionescu are 36 de ani și a fost consilier general în Primăria Capitalei, în perioada 2016-2020, viceprimar al Bucureștiului din partea ALDE, dându-și demisia după numai câteva zile. După alegerile locale de anul trecut, nu a mai prins un loc în primărie.

După cum singur se prezintă, are studii la Bruxelles, de specialitate chiar: „La vârsta de 15 ani am avut ocazia de a frecventa liceul la Bruxelles, în Belgia. Ulterior, tot aici am absolvit studii de licență și două programe de master în Studii Europene și Politică Comparată. Odată reîntors, mi-am continuat studiile, am pus bazele unei afaceri și, pentru că este cel mai efectiv mod de a produce o schimbare în societate, am intrat în politică.

(…) În ultimii 3 ani petrecuți în calitate de Consilier General în cadrul Consiliului Municipiului București am inițiat și am sprijinit o sumedenie de măsuri utile pentru bucureșteni, dar atenția mi-am îndreptat-o cu precădere către ocrotirea celor mai vulnerabili dintre noi – a animalelor de companie.

(…) Am participat în calitate de speaker motivațional la zeci de training-uri, printre care și TEDx; de asemenea, am publicat două cărți despre natura relației dintre om și animalul de companie de lângă el”.

Articolul precedentPiedone le-a „predat” copiilor lecția iubirii de țară: „Îmi place să fiu primarul bunic!”
Articolul următorTurcan anunță noi ajutoare destinate celor afectați de inundațiile din ultima perioadă