„Invazie” de foști premieri la BNR: Viorica Dăncilă și Petre Roman îl vor consilia pe Isărescu

Viorica Dăncilă a confirmat deja „începerea activității” de-a dreapta lui Mugur Isărescu

Foto: Iulia KELT

Zilele de „somaj” ale Vioricăi Dăncilă par să se fi sfârșit, spre marea bucurie a acesteia, bineînțeles. Cum-necum, fostul premier al României, „tras pe dreapta” de propriul partid după ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis, a reușit să se reinventeze, astfel că, potrivit informațiilor recente, aceasta este noul consilier al lui Mugur Isărescu, șeful Băncii Naționale. Mai exact, aceasta va activa în domeniul Strategiei de Sustenabilitate și Energiei Verde.

Viorica Dăncilă: „Da, mi-am început activitatea”

„Da, mi-am început activitatea”, le-a răspuns scurt, Viorica Dăncilă, celor de la stiripesurse.ro. Mai mult, relatează Adevărul, pentru a deveni consilierul liderului BNR, Mugur Isărescu, aceasta și-ar fi depus un dosar, în urma depunerii fiind declarată câștigătoare.

Petre Roman, „coleg de bancă” al fostului premier, la BNR

Prin procesul de „reinventare carieristică” va mai trece un fost premier al României, și anume Petre Roman. Lor li se va alătura fostul europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu.

Dragnea vrea să schimbe locul, poate așa schimbă și norocul. A cerut Curții de Apel strămutarea procesului de la Judecătoria Sectorului 5

Ce o califică pe Viorica Dăncilă? Rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă, desigur. Ceea ce vă putem spune noi este că social democrata Viorica Dăncilă este absolventă a Facultăţii Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi de la Institutul de Petrol şi Gaze, dar și al unui master la SNSPA în domeniul „Spaţiul Public European”.

Aceasta a fost scoasă „la lumină” de fostul șef PSD, Liviu Dragnea, cel care, la momentul respectiv, o considera cea mai bună opțiune pentru funcția de premier al României, după două încercări eșuate cu Sorin Grindeanu și Mihai Tudose. „Neconflictualitatea” Vioricăi Dăncilă avea să o ducă departe, reușind să-i ia, pentru scurt timp, locul lui Dragnea, în fruntea Partidului Social Democrat. Ulterior avea să fie „rugată” să se retragă într-un colț mai umbros al partidului și să-i facă loc lui Marcel Ciolacu.

Articolul precedentȘoșoacă, trei luni „pe tușă”. Contestația acesteia a fost respinsă în plenul Senatului
Articolul următorMasca ar trebui purtată și pe trecerea de pietoni, recomandă fostul ministrul al Sănătății, Nelu Tătaru
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.