Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Celebrul astrolog Minerva, în vârstă de 64 de ani, ar lucra, în prezent, la Banca Națională, pe un post de execuție.

Deși a fost clasificat ca zvon, faptul a fost confirmat, pentru publicația HotNews.ro, de către oficiali ai BNR.

Minerva lucrează la departamentul de mentenanță al Băncii Naționale

Minerva a confirmat informația, precizând că, la ora actuală, deține o funcție de execuție, la Banca Națională a României.

De asemenea, aceasta a ținut să explice că, din păcate, nu va mai fi prezentă în cadrul emisiunilor televizate, dar intenționa, de mult timp, să renunțe la televiziune și să realizeze un podcast.

După declarațiile oferite de astrolog, Ludovic Orban a reacționat cu ironie, precizând că banca avea, de mult timp, nevoie de ”specialiști”.

Ludovic Orban: ”Ciucă, Ciolacu, vă este frică să vă aflați viitorul?”

În sfârșit, conducerea BNR a găsit soluția. După mai multe prognoze ratate, au înțeles că au nevoie de altfel de specialiști. De acum, putem să luăm în serios previziunile economice ale Băncii Naționale. Astroloaga Minerva este acolo! Nici n-a venit bine și deja inflația s-a speriat. De acum încolo, viitorul sună bine. Ciucă, Ciolacu, voi, nimic? Sau vă este frică să vă aflați viitorul?”, a transmis fostul lider PNL, într-un mesaj publicat astăzi, 12 august, pe contul de socializare.

Minerva, pe numele ei real, Gabriela Dima, s-a născut în județul Hunedoara. Potrivit informațiilor din tabloide, Gabriela Dima practică astrologia de la vârsta de 14 ani și este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie.

Articolul precedentO nouă taxă de parcare va fi introdusă în Constanța și stațiunea Mamaia
Articolul următorO grădiniţă construită în orașul Huedin, cu fonduri de la Guvernul Ungariei, asigură educația copiilor doar în limba maghiară
Jurnalist full-time / Pesimist part-time