Actorul Florin Călinescu pare să fie următorul pe lista candidaților pentru Primăria Muncipiului București. Cu toate că știrea este una, momentan, pe surse, acestea povestesc despre eventualitatea unei candidaturi din partea acestuia.

Ioan Sîrbu, „tânăra speranță” a lui Victor Ponta pentru Primăria Capitalei

Anunțul oficial poate fi făcut chiar astăzi, miercuri, 21 august 2020

Dan Cristian Popescu nu se lasă! Posibilă candidatură independentă la Sectorul 2

Un aspect decisiv în candidatura lui Florin Călinescu din partea Partidului Verde este reprezentat de conflictul juridic dintre acesta și Simoiu Adi-Maria Claudia Luminița, în ceea ce privește șefia Partidului Verde. Cu toate că pe site-ul partidului, președintele este Florin Călinescu, în registrul partidelor, în dreptul funcție de președinte, apare numele lui Simoiu.

Ioan Lihoni, cunoscut pentru „Vrem un președinte român, de etnia noastră” trece de la PSD la PNL

În momentul de față, caz în care candidatura lui Florin Călinescu se adeverește, acesta va candida împotriva actualului primar al Capitalei Gabriela Firea (PSD), lui Traian Băsescu (PMP), lui Ioan Sîrbu (PRO România), lui Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), lui Nicușor Dan (alianța dreptei PNL – USR PLUS), dar și împotriva lui Viorel Cataramă și Ilan Laufer. Lista candidaturilor rămâne deschisă.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentBucureștenii își pot rezolva treburile administrative de la un click distanță, pe noua platformă a Primăriei Capitalei
Articolul următorTăriceanu a ieșit să-și strângă semnături și are o primă bucurie: îl recunoaște lumea pe stradă!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.