Dan Cristian Popescu

Proaspăt scos din cursă de pe listele PNL la îndemnul USR, Dan Cristian Popescu pare să nu se lase. Surse confirmă faptul că acesta ar putea candida independent, cu toate că, cel puțin aparent, ar fi pierdut susținerea liberalilor. Spunem „aparent”, întrucât aceleași surse sugerează faptul că Popescu ar fi susținut, în continuare, de o bună parte din filiala PNL a Sectorului 2.

Oamenii Monicăi Anisie, în continuare de partea lui Dan Cristian Popescu?

În urma alianței de dreapta dintre PNL și USR, Dan Cristian Popescu a tras paiul scurt, împreună cu Dan Croitoru, numele vehiculat înainte de concretizarea alianței, pentru Sectorul 5. Dacă candidatura lui Croitoru de la 5 a fost înlocuită cu cea a lui Cristian Băcanu, Popescu a fost trecut, la rândul lui, pe linie moartă, făcându-i loc useristului Radu Mihaiu.

Citește și: Ioan Sîrbu, „tânăra speranță” a lui Victor Ponta pentru Primăria Capitalei

Radu Mihaiu (USR)

Privind lucrurile cât se poate de obiectiv, Radu Mihaiu nu reprezintă, nici pe departe, varianta de top, întrucât, odată cu alegerea acestuia în postura de candidat al „dreptei”, liberalii par să fi pierdut un candidat foarte bine cotat în sondaje.

Da, ați ghicit, este vorba de Dan Cristian Popescu.

Astfel, cu Popescu eliminat din joc, șansele lui Neculai Onțanu cresc văzând cu ochii, acesta devenind favorit pentru câștigarea fotoliului de primar al Sectorului 2. Onțanu este susținut atât de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), cât și de PSD. De altfel, acesta nu ar fi la prima lui interacțiune cu primăria Sectorului 2. Fostul membru PSD și UNPR a condus administrația locală de la 2 între anii 2000 și 2016.

Neculai Onțanu (susținut de PPUSL și PSD)

Popescu, în continuare în top

Dan Cristian Popescu este, în acest moment, viceprimarul Sectorului 2 și, așa cum menționam anterior, încă preferat de mulți dintre liberalii filialei. Rămâne de văzut dacă sursele vor fi confirmate de realitate și dacă acesta va decide, până la urmă, să candideze din postura de independent.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPrimarul Sectorului 1 avansează un termen pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Arcul de Triumf
Articolul următorTăriceanu candidează la Primăria Capitalei, din obligație pentru electoratul liberal: „Nu este timp de experimente!”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.