Daniel Tudorache atrage atenția că primul termen avansat ca cert pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Tineretului Arcul de Triumf nu era tocmai în conformitate cu realitatea, dat fiind că între timp țara noastră a fost lovită de pandemia de coronavirus și multe planuri au fost date peste cap. Mai realist, primarul Sectorului 1 crede că lucrările ar putea fi terminate pe la mijlocul lunii viitoare, însă rămâne de văzut care va fi situația în România și dacă, de la acel moment, vor putea fi reluate și evenimentele.

Am avut dreptate când am spus că termenul de finalizare al lucrărilor de la Stadionul Tineretului Arcul de Triumf, 31 iulie, este unul curajos (și aici tot pandemia de covid-19 și-a băgat coada, întârziind livrările furnizorilor).

Dar din ce am văzut, și din discuțiile avute, sunt sigur că această modernă și cochetă arenă sportivă din Sectorul 1 va fi finalizată până la sfârșitul acestui prim mandat (15 septembrie este termenul avansat).

Sper ca, până atunci, și situația sanitară să se îmbunătățească, iar Stadionul Arcul de Triumf să poată găzdui și evenimente sportive, și spectacole, și concerte, cu oameni în tribune, capacitatea acestei arene moderne fiind de 8.000 de locuri”, explică primarul Tudorache.

Articolul precedentClădire veche de peste 100 de ani, reabilitată de Primăria Capitalei
Articolul următorDan Cristian Popescu nu se lasă! Posibilă candidatură independentă la Sectorul 2