Captură video Facebook/Cristian Popescu Piedone
Captură video Facebook/Cristian Popescu Piedone

La o lună după ce a fost închis, primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, face un rezumat al schimbărilor pe care le-a realizat, de-a lungul mandatului.

Schimbările sunt evidente, Sectorul 5 trecând de la un loc în care, în anumite zone, înotai în noroi, la un loc verde, modernizat, pe care bucureștenii au ajuns să îi iubească.

Acest fapt este dovedit prin reacția virulentă pe care locuitorii Sectorului 5 au avut-o, în momentul în care au aflat că edilul a fost condamnat și au protestat pentru eliberarea acestuia.

Astăzi se face luna de când m-au închis. Uneori timpul trece ușor, alteori amintirile toarnă plumb pe ceas și pe calendar, pe tot și pe toate! Indiferent cum o privești… pușcăria e pușcărie!”, a scris edilul pe contul de Facebook.

Primarul Sectorului 5: ”Mi-este necaz de proiectele neterminate rămase în comunitate”

Sper ca echipa Piedone să închege proiectele, așa cum ne-am dorit împreună. Chiar dacă nu ni se dădeau șanse… am muncit mult si ne-am urmat visurile! Am crezut cu toată ființa mea că putem face imposibilul… posibil! Și chiar am reușit să mișcăm lucruri!”, se arată în textul distribuit astăzi, 12 iunie, pe pagina de Facebook.

Directorilor… mi-e dor să vă cert, la fel cum mi-e dor să vă îmbrățișez! Continuați proiectele, vă rog! Discutați cu oamenii, aflați-le nevoile și ajutati-i! Ar fi păcat ca cetățenii care au avut încredere în noi să nu beneficieze de confortul promis. Până la urmă, comunitatea nu vrea luna de pe cer! Vrea doar normalitate! Cu respect, Piedone NEVINOVAT”, a adăugat edilul.

Articolul precedentDolj: Dosar penal pentru 3 adolescenți care au lovit și rănit doi câini
Articolul următorDolj: Sute de amenzi date în mini-vacanța de Rusalii pentru alcool și droguri la volan
Jurnalist full-time / Pesimist part-time