Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Mai mulți șoferi din județul Dolj sunt cercetați pentru infracţiuni în cadrul regimului rutier.

Fie că au fost depistați băuți la volan sau sub influenţa drogurilor, aceștia au fost sancționați pentru abateri în trafic, în primele două zile ale minivacanţei de Rusalii.

Sute de amenzi pentru alcool și droguri la volan

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, în ultimele 48 de ore, poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele drumuri din judeţ pentru prevenirea accidentelor rutiere, iar pentru abaterile constatate au aplicat 225 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 90.000 de lei, au reţinut 37 de permise de conducere, au retras 12 certificate de înmatriculare şi au constatat 17 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

La activităţile desfăşurate au participat poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră şi ordine publică cu atribuţii pe linie de poliţie rutieră, care au acţionat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme fără a deţine permis de conducere sau sub influenţa băuturilor alcoolice, ori a substanţelor psihoactive”, informează IPJ Dolj.

Poliţiştii au depistat o tânără de 21 de ani şi un tânăr de 27 de ani, ambii din Craiova, în timp ce conduceau prin oraş sub influenţa unor substanţe psihoactive

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au depistat o tânără 21 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Emil Gîrleanu, în timp ce se afla sub influenţa unor substanţelor psihoactive. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au depistat un tânăr de 27 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, pe strada Dr. Ion Ionescu Argetoaia, din localitate, în timp ce se afla sub influenţa unor substanţelor psihoactive”, precizează reprezentanţii biroului de presă al IPJ Dolj.

Articolul precedentMesajul unui primar condamnat: ”Continuați proiectele, vă rog!”
Articolul următorThe incompetence and the lack of vision of the Romanian Government is blocking the export of cereals from Ukraine. The lack of cereals is due, also, to the lack of implication of the Romanian Government
Jurnalist full-time / Pesimist part-time