Cîmpeanu se dezice de primarul liberal acuzat că ar fi violat o minoră de 12 ani

„Inconfortabil e puţin spus”, așa se simte ministrul Educației, referitorul la primarul acuzat de viol, cel aflat în același partid cu el

Sorin Cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu / Foto: Facebook

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat, vineri, că este nevoie, în acest moment, cele mai drastice măsuri împotriva primarului din Stefăneştii de Jos, Robert Ștefan, acuzat că ar fi violat o fată de 12 ani. Primarul este membru PNL și a candidat, la momentul respectiv, pe listele liberalilor.

Sorin Cîmpeanu, despre colegul liberal acuzat de viol contra unui minor: „Inconfortabil e puţin spus”

Ministrul Educației, liberalul Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, vineri seară, la Digi 24, dacă se simte inconfortabil să fie coleg de partid cu primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ștefan, cel acuzat că ar fi violat o fată de 12 ani. La aceasta întrebare, Sorin Cîmpeanu a replicat: „Inconfortabil e puţin spus”.

„Înţeleg prezumţia de nevinovăţie, dar atunci când este vorba despre un caz atât de evident, de un copil de 12 ani, dacă mă întrebaţi personal, deciziile ar trebui să fie cele mai drastice”, a mai spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pentru Digi24.

Robert Ştefan, primarul din Ştefăneştii de Jos, a fost reţinut într-un dosar pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor, în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 12 ani. Ulterior, potrivit anchetatorilor, acesta ar fi amenințat-o pe aceasta să nu se ducă la poliție. Fata, acum în vârstă de 15 ani, se află într-un program de protecția martorilor.

Simion și Târziu bagă scrisorica prin gardul Comisiei Europene

Articolul precedentBoc intervine în criza gunoaielor din S1: „Eu, în 2015, am trecut printr-o criză mult mai gravă la Cluj”
Articolul următorPremierul ne dă o veste bună: crește puterea de cumpărare
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.