Boc intervine în criza gunoaielor din S1: „Eu, în 2015, am trecut printr-o criză mult mai gravă la Cluj”

„N-am dormit zile întregi până am găsit soluții”, a subliniat Emil Boc

Emil Boc
Emil Boc / Foto: Facebook

Primarul celui mai frumos oraș din țară, Emil Boc, a intervenit în criza gunoaielor din Sectorul 1, cu o serie de declarații, punând în balanță actuala criză cu cea pe care chiar el a avut-o, în 2015. Conform spuselor lui Boc, criza pe care a avut-o acesta în 2015 ar fi fost net superioară și în mod cert, mult mai gravă, comparativ cu situația cu care se confruntă acum edilul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Emil Boc: „Eu l-am văzut pe prefectul Capitalei care coordonează toate serviciile deconcentrate, inclusiv Gardă de Mediu care este instrumentul de bază pentru declararea unei stări de alertă în aceste situații, că a spus că nu sunt întrunite condițiile legale pentru a declară starea de alertă”

Declarându-se convins că Prefectul Capitalei a luat o decizie justă, având în vedere că are la dispoziția sa inclusiv Garda de Mediu, Emil Boc s-a poziționat de partea acestuia, adăugând că are încredere în autoritățile statului. „Eu în 2015 am trecut printr-o criză mult mai grav la Cluj, am fost în prag de a nu putea să ridic 400 de tone de deșeuri zilnic din municipiu. N-am dormit zile întregi până am găsit soluții și am dus gunoaiele la Oradea, la Târgu Mureș, la Sighișoara, până am reușit să autorizez o rampă temporară. Nu doresc niciunui primar să treacă printr-un asemenea stres. Vreau să știți că dacă nu se ridica o zi gunoiul, că să intri în normalitate îți trebuie 3 zile, minim”, a declarat Emil Boc.

Între timp, criza gunoaielor din Sectorul 1 se adâncește, noi și noi probleme apărând. Iar din tot războiul, primii care ies pe minus sunt cetățenii – ca în oricare alt război, ori de ce natură ar fi el.

Cioloș: „Credeam că, după Dragnea, PSD va scăpa şi de hoţie, dar şi de ticăloşie”

Articolul precedentSimion și Târziu bagă scrisorica prin gardul Comisiei Europene
Articolul următorCîmpeanu se dezice de primarul liberal acuzat că ar fi violat o minoră de 12 ani
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.