Cioloș: „Credeam că, după Dragnea, PSD va scăpa şi de hoţie, dar şi de ticăloşie”

Liderul USR PLUS intervine în scandalul zilei, legat de declarațiile lui Marcel Ciolacu

Foto: Facebook

Conflictul dintre PSD și coaliția de la guvernare continuă! Astfel, în urma abramburelii de astăzi, cu privire la PNRR-ul care ba a trecut, ba n-a trecut, ba a fost corectat, Dacian Cioloș a reacționat un pic mai dur decât ne-a obișnuit până acum, concurând cu ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, în demersul de-a evidenția o serie de așa-zise „fake news”-uri emise de social democrați, vizându-l, în mod deosebit, pe Marcel Ciolacu.

Dacian Cioloș: „Domnul Ciolacu deocamdată mă convinge că cel puţin ticăloşia rămâne o valoare şi în ”noul” PSD”

Dacian Cioloș a declarat că ultima dată ar fi vorbit cu preşedinta Comisiei Europene despre planurile naţionale de redresare şi rezilienţă şi despre procedurile de evaluare şi aprobare săptămâna aceasta, luni, fiindu-i clar că abordarea Comisiei Europene nu va fi una de evaluator care bifează căsuţe verificând nişte documente, ci de partener cu fiecare stat membru, „pentru a ne asigura împreună că banii aceştia pe care-i împrumutăm la nivel european sunt investiţi cu cap. Inclusiv în România”.

În plus, Dacian Cioloș a mai spus că toți cei ce se declară contestatari nu trebuie să îl creadă pe el, „dar măcar să citească ce zice azi Comisia, care spune că nici vorbă de vreo respingere şi că solicitările de clarificări fac parte din procesul normal de negociere cu statele membre. Presupunând că vrea binele României şi e de bună credinţă, dacă domnul Ciolacu ar avea o minimă înţelegere a procedurilor europene, nu ar fi aruncat public cu gogoşi”, a adăugat acesta.

Ghinea îl ia peste picior pe Ciolacu: „Avem o opoziție isterică”

Articolul precedentFost polițist din Buzău, arestat la domiciliu pentru un trafic de influență evaluat la 500 de euro
Articolul următorSimion și Târziu bagă scrisorica prin gardul Comisiei Europene
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.