Sursa foto: Facebook/ Vlad Popescu Piedone

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vlad Popescu Piedone a declarat că justiția din România „judecă și condamnă” în funcție de numele inculpatului, precizând că tatăl său, Cristian Popescu Piedone, plătește pentru ceva ce nu a făcut.

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept”, a scris Vlad.

Totodată, acesta a mai precizat că timp de șapte ani de zile, „zi de zi, noapte de noapte”, primarul Sectorului 5 a fost înjurat și blamat pentru ceva ce nu a făcut.

„Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?”

„Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!”, a mai spus fiul primarului Sectorului 5.

De asemenea, acesta este sigur că tatăl său este nevinovat, iar pentru el va rămâne mereu un erou, un om ce a luptat pentru binele oamenilor și comunitatea pe care a condus-o.

„Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!”, a spus Vlad Popescu Piedone.

Deputatul PSD a precizat că în curând, tatăl lui va fi din nou acasă, alături de cei dragi, amintind că oamenii din Sectorul 5 îl iubesc și condamnă decizia justiției de astăzi.

„Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând! Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a conchis fiul lui Cristian Popescu Piedone.

Reamintim că astăzi, după ce judecătorii Curții de Apel București au pronunțat sentințele finale în Dosarul Colectiv, primarul Sectorului 5 a declarat că timp de ani de zile a fost chinuit și tăvălit și vânat doar pentru simplul motiv că a deranjat, „că a stricat pușculițele unora.”

De asemenea, acesta le-a urat cetățenilor din Sectorul 5 multă sănătate și fericire, precizând că „povestea se oprește, aici, din păcate.”

„A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat… !  Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul… posibil”, a mai spus edilul.

Citește și articolul: Piedone: „Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas alături în toți anii aceștia grei”

Articolul precedentSoția președintelui ucrainean: ”Este un ”război împotriva copiilor noștri”
Articolul următorCiucă recomandă românilor să se adapteze la situația actuală privind creștrea prețurilor și a inflației