Contrabandă cu țigări în Portul Midia. Trei marinari egipteni, cercetați

800 de pachete de țigări de contrabandă au fost găsite pe o navă sub pavilion Insulele Comore, acostată în Portul Midia

Foto: Poliția de Frontieră

Trei marinari egipteni sunt cercetați, în momentul de față, pentru suspiciunea de contrabandă cu țigări. Mai exact, aproximativ 800 de pachete de țigări au fost găsite pe o navă sub pavilion Insulele Comore, acostată în Portul Midia, Constanța, informează CTNews.ro.

Contrabanda a fost identificată de polițiștii de frontieră, în directă cooperare cu vameșii și o serie de lucrători ai Căpităniei Portului Constanța

În data de 11 aprilie a anului curent, Poliția de Frontieră, alături de angajați din cadrul Biroului Vamal Constanța, însă și de lucrători ai Căpităniei Portului Constanța au identificat trei marinari egipteni care făceau contrabandă de țigări, în Portul Midia. S-a acționat în urma unui pont primit, în urma căruia s-a efectuat un control pe o navă aparținând pavilionului Insulelor Comore. În timpul controlului, doi dintre marinarii egipteni suspectați au aruncant peste bord doi saci care, ulterior, s-au dovedit a fi plini cu țigări de contrabandă.

Liber la călătoriile în Grecia, însă cu anumite condiții

Foto: Poliția de Frontieră / Țigări de contrabandă
Foto: Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, după ce au găsit aproximativ 800 de pachete de țigări, în valoare de 15.800 lei. Marfa a fost confiscată, au declarat surse in cadrul Poliției de Frontieră Constanța.

Constanța: o femeie a fost găsită ucisă în apartament

Articolul precedentLiber la călătoriile în Grecia, însă cu anumite condiții
Articolul următorBarna, despre situația de la spitalul „Foișor”: „E de preferat această situaţie în loc să explicăm de ce au murit oameni”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.