PSD, a doua moțiune împotriva lui Vlad Voiculescu

Marcel Ciolacu solicită sprijinul coaliției, în Parlament, pentru votarea moțiunii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a anunțat o nouă moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după scandalul de la Foișor, și speră într-un sprijin din partea puterii pentru a-l „picat” pe acesta. Totodată a precizat că vrea să vadă dacă se va cei din coaliție sunt ipocriți, prin cererea demiterii lui Voiculescu, dar fug de asumarea votului în Parlament.  

„Am discutat astăzi în Biroul Politic Naţional despre situaţia absolut revoltătoare de la Spitalul Foişor. Am decis ca astăzi să depunem o nouă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii. Ţinând cont de gravitatea situaţiei, cerem Biroului permanent al Camerei Deputaţilor ca în această săptămână să fie dat votul pe această moţiune simplă. Ministrul Vlad Voiculescu e responsabil de tot ceea ce s-a întâmplat şi se întâmplă acum cu gestionarea pandemiei”, a spus Marcel Ciolacu, în conferința de presă de la PSD.

Voiculescu este gol, în fața tuturor

Vlad Voiculescu pare cu spatele la zid, fiind atacat din toate părțile. Mai mult, Ciolacu a avut cuvinte grele la adresa ministrului, despre care spune că este „gol”, după scandalul de vineri seară, de la Foișor.

„Să ieşi şi să spui că cei care au fost internaţi şi evacuaţi noaptea din Spitalul Foişor erau fericiţi pur şi simplu ne demonstrează că domnul Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât şi în cap. Nu poţi susţine în faţa românilor care au văzut acele imagini că pacienţii care erau evacuaţi erau fericiţi. Am văzut mulţi lideri PNL care au cerut demisia ministrului Vlad Voiculescu. Aşteptăm să vedem dacă sunt ipocriţi şi în spaţiul public cer acest lucru şi când vine votul în Parlament nu vor vota moţiunea simplă împotriva aceluiaşi ministru la care ei făceau referire. Aştept să văd grupul minorităţile să văd dacă vor mai susţine un asemenea impostor în fruntea Ministerului Sănătăţii. Aştept să văd atitudinea grupului UDMR, în frunte cu vicepremierul Kelemen Hunor, dacă mai este de acord să susţină un asemenea personaj în frunte MS. Cred că domnul Cioloş şi domnul Barna ar trebui dânşii să îl retragă pe domnul Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătăţii”, a mai Marcel Ciolacu.

De altfel, acesta a reamintit faptul că moțiunea de cenzură, cu care îl tot amenință pe Cîțu, poate fi depusă o singură dată, semn că încă își mai ține „asul în mânecă” și mai depune câte o moțiune simplă. Până acum au fost depuse, și picate, trei astfel de moțiuni, ce i-au vizat pe Voiculescu, Năsui (Economie) și Oros (Agricultură). Iar săptămâna trecută își anunțaseră intenția de depune a unei moțiuni dimple împotriva Ralucăi Turcan, ministrul Muncii.

Ciolacu se revoltă și vrea o nouă moțiune simplă. Vizată este Raluca Turcan

Articolul precedentPercheziții într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani din reciclarea deșeurilor
Articolul următorGermania a trecut de pragul de 3 milioane de cazuri Covid