Liderul PSD, Marcel Ciolacu s-a arătat extrem de revoltat cu privire la ultimele declarații ale ministrului Muncii, Raluca Turcan, pe care o numește „un ministru catastrofă” și căruia îi recomandă să plece „urgent acasă”. Mai mult, Ciolacu a anunțat că va depune moțiune simplă împotriva sa. Pentru social democrați, aceasta este a patra moțiune simplă de la învestirea Cabinetului Cîțu, după cele ce i-au vizat pe Voiculescu (Sănătate), Năsui (Economie) și Oros (Agricultură). La nivel declarativ a rămas depunerea moțiunii împotriva lui Lucian Bode, de la Interne, iar în momentul în care vor avea suficiente voturi cât să treacă o moțiune de cenzură vor acționa și în această direcție.

„Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus.

E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat!  Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv.

În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege”, a scris Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

„Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic. Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!! P.S. Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele,  vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați!”, a conchis liderul PSD.

Sorin Grindeanu îl amenință pe Bode cu moțiunea

Articolul precedentGhiță a înfundat limba română în adâncuri poetice
Articolul următorEMA: Apariția cheagurilor de sânge, un efect secundar foarte rar al vaccinării cu AstraZeneca