Diana Șoșoacă se retrage în Maramureș

Senatorul ex PAUR a fost prezent, duminică, la protestul anti restricții de la Cluj

Diana Șoșoacă, senatorul ex PAUR, a luat parte la protestul anti restricții de la Cluj Napoca, un protest autorizat, la care a fost prezent și fostul primar al Clujului, naționalistul Gheorghe Funar, potrivit presei locale, Clujul Politic. În fața a aproximativ 50 de persoane, nepurtătoare de mască, Șoșoacă a expus o serie de atacuri, vizați au fost președintele Iohannis, secretarul de stat Raed Arafat, dar și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Îmbrăcată în portul tradițional maramureșean, Diana Șoșoacă a precizat că în acea zonă există normalitatea la care tânjim, cu toții. „Nu există niciun fel de cod (n.r. – roșu, galben). Dacă Doamne ferește se întâmplă ceva, mi-am luat catrafusele și mă mut în Maramu’ că-i bine, mă și vaccinez, mă și rapelez și trăim fericiți până la adânci bătrâneți, că ne cântă și frații Petreuș.

Indiferent de ce se întâmplă, nu vă pierdeți simțul umorului, nu vă pierdeți dorința de viață. Am trecut noi și peste holere și hahalere. Și peste tifos, și peste lepră, și ce au mai fost pe lumea asta. Acum încercăm să trecem peste lepre și să știți că împreună vom reuși”, a declarat senatorul independent.

Leprele, trădătorii și vânzătorii de țară

Senatorul ex-PAUR și-a continuat discursul, sărind de la un un subiect la altul, parcă fără coerență. „Să salvăm țara asta din ghearele tuturor trădătorilor și vânzătorilor de țară. Vă spun cu toată consțiința și asumarea: România este condusă de tradători, România este condusă de vânzători de țară, de la președinte până la cel mai mic consilier”, a strigat Diana Șoșoacă de la microfon, urcată pe Monumentul Memorandiștilor.

De remarcat a fost și prezența mai multor copii, ce aveau pancarte pe care era scris „Stop 5G”, „Corpul meu, alegerea mea”, „Stop vaccinarea obligatorie” sau „Vrem școală normală, fără mască”.

De altfel, protestatarii de la Cluj au făcut o listă,lungă, cu „revendicările” lor, un amalgam de idei. Jos masca în aer liber; afară și după ora 20; jos Iohannis, Cîțu, Arafat, Andreea Moldovan; deschideți restaurantele, terasele și sălile de sport; vrem școală fizic; vrem să ne susținem echipele pe stadion. libertate pentru suporteri; jos terorismul psihic și emoțional pe care îl fac autoritățile, unii medici și presa; să se respecte Constituția (articolulul 53); vrem să respirăm fără măști în parcuri, păduri, să facem sport; nu vrem bronz cu mască; vrem să muncim; vrem să mergem la Înviere.

Șoșoacă, „îngrijorată” pentru biserică și enoriași

Articolul precedentDan Barna pare convins că între premier și ministrul Sănătății e un soi de pace și înțelegere
Articolul următorUSR PLUS: „Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri”