Foto: Facebook/Alfred Laurențiu Mihai
Foto: Facebook/Alfred Laurențiu Mihai

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai va vizita Statele Unite ale Americii, fiind prezent la Chicago, respectiv Springfield, capitala statului american Illinois.

În acest context, atât presa din România, cât și multe alte publicații americane au scris despre turneu, politicianul urmând să aibă mai multe întâlniri cu membrii Adunării Generale din Illinois, Adunarea reprezentând organismul legislativ al statului american.

Senatorul a precizat că vizita sa, care va avea loc pe în perioada 14-15 noiembrie, a fost anunțată de Cotidianul The New York Today, ziarul economic Time Business News, Just American News, Fav Celebrity și Belle News, precum și multe alte publicații de peste ocean.

Presa de peste ocean a scris despre vizita politicianului, turneul fiind menit să consolideze relațiile dintre continentul European și Statele Unite ale Americii

Sunt relații clădite în timp, relații la care Partidul Social Democrat a lucrat cu transparență, cu implicare și cu dialog activ. Nu reprezint doar un partid politic, reprezint România și sunt convins că acest schimb de experiență va reprezenta o nouă dovadă a protecției pe care NATO o oferă țării noastre”, se arată în textul publicat pe contul de Facebook.

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: ”Am pornit la drum cu certitudinea că dialogurile pe care le voi purta cu demnitarii și politicienii din Chicago, Illinois, vor întări legăturile dintre România și America”

În ultima săptămână, atenția lumii a fost îndreptată spre alegerile intermediare pentru Congresul Statelor Unite și conflictul dus pe teritoriul Ucrainei. Sunt discuții pe care le voi purta pe teritoriul Americii, alături de dialogurile despre români și România, despre siguranța Europei de Est și protecția asigurată de NATO”, a explicat senatorul PSD.

Politicianul român va purta discuții cu mai mulți oameni politici din Statele Unite ale Americii, va acorda interviuri media și va dezbate mai multe subiecte de interes major, printre care conflictul dus de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei.

Alfred Laurențiu Mihai va fi alături de politicienii din Statele Unite, dar și de cei aproximativ 150.000 de români care trăiesc în Chicago.

Articolul precedentPrefectul Municipiului București, Toni Greblă: ”Am avut întotdeauna stimă pentru jurnaliști”
Articolul următorAntonel Tănase, cu ocazia Zilei Veteranilor din teatrele de Operații: ”Mă înclin în fața curajului dumneavoastră”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time