Sursă foto: Facebook/Elena Udrea
Sursă foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea nu a întârziat să reacționeze după ce a aflat de eliberarea lui Bogdan Olteanu.

Într-un text postat astăzi, 11 iulie, pe contul de socializare, fostul ministru acuză judecătorii, insistând asupra faptului că este victima unui abuz, fiind condamnată ilegal.

Elena Udrea: ”Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Nu este pentru prima dată când Elena Udrea spune că trece prin momente îngrozitoare după gratii.

Potrivit presei, aceasta refuză se mănânce și a slăbit nu mai puțin de 11 kg. Declarațiile au fost susținute și de către partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov.

Ce fel de Justiție este cea în care unii, sunt eliberați legal din închisoare că urmare a respectării de către judecători a deciziei CCR (cea privind prescripția), în timp ce eu am fost băgată ilegal în închisoare, că urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecată)? O încălcare brutală și abuzivă care face că eu să stau arestată ilegal deja de 300 de zile și din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, se arată în textul postat pe contul de socializare.

Bogdan Olteanu a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru că l-a numit guvernatorul Deltei pe Liviu Mihaiu după ce a primit mită de la Sorin Ovidiu Vîntu

În cursul zilei de 8 iulie, Judecătorii de la Tribunalul București au decis suspendarea executării condamnării la 5 ani de închisoare în cazul lui Bogdan Olteanu.

Este vorba despre dosarul mitei de 1 milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Potrivit minutei, decizia instanței nu este definitivă.

Articolul precedentRafila, despre un posibil nou Val de coronavirus: ”Nu are rost să îngrijorăm populația”
Articolul următorAutoritățile din Egipt nu au scris cauza reală a decesului româncei sfâșiată de rechin. Familia ar putea cere despăgubiri administratorului plajei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time