Sursa foto: Facebook

Dacă tot se fac discuții vizavi de o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din 2024, întrebarea următoare ar fi legată de opinia PSD, partid care a și pierdut un potențial președinte tot pe mâna acestuia.

Însă nici social democrații nu sunt mai transparenți în declarații și, aparent, în acest moment nu sunt planuri atât de îndepărtate, dat fiind că preocuparea principală pe care o au este legată de bunăstarea țării și a cetățenilor.

Discuția, potrivit Știri pe Surse, a fost continuată în weekend de purtătorul de cuvânt al PSD. Astfel, senatorul Radu Ștefan Oprea a fost chestionat la Antena 3, despre potențiala candidatură a lui Geoană la alegerile prezidențiale care urmează peste 2 ani.

Deci este Geoană potrivit sau nu? Este candidatul „perfect”?

Cred că este încă prea devreme să discutam acest subiect, plus că avem o iarnă care nu va fi deloc ușoară, în fața noastră.

La PSD dar și în coaliție suntem orientați ca iarna să fie trecută în condiții suportabile pentru români, atât de către cei vulnerabili cât și cei din mediul de afaceri. Acestea sunt eforturile și țintele din această perioadă.

Sigur că domnul Geoană ocupă o funcție extrem de onorantă pentru România. Lucrurile vor fi probabil anunțate de toți cei care vor intra în cursa prezidențială, probabil ceva mai încolo”, a spus Oprea.

Aceeași sursă arată că, anterior, Geoană a evitat din nou un răspuns clar, menționând că va vorbi pe larg despre planurile pentru 2024 abia atunci când i se va încheia mandatul de secretar general adjunct la NATO. Adică după octombrie 2023.

Articolul precedentConstruirea unei microhidrocentrale, a cărei autorizație de mediu a fost declarată ilegală de justiție, naște dispute aprinse între ecologiști și autoritățile de mediu din Hunedoara
Articolul următorMinistrul Gabriela Firea: Se va urgenta închiderea centrelor de plasament din România. Dorim ca niciunul din cei 47.000 de copii aflați în grija statului să nu mai trăiască în aceste „orfelinate”