Codrin Ștefănescu: „Unde sunt luminițele, ong-urile sorosiste și actorașii ratați cu portavoce?

Fostul om de bază al lui Liviu Dragnea continuă să-i poarte acestuia, pro bono, războaiele

Foto: Facebook

Fostul om de bază al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, se întreabă unde sunt acum, „reziștii”, când țara pare să aibă din nou nevoie de ei. „Unde sunt reziștii mitingisti? Unde sunt luminițele, ong-urile sorosiste și actorași ratați cu portavoce? Unde sunt acum, când Capitala se scufundā in gunoaie, mizerie, șobolani? Când euro a depāsit infinitul și robor-ul e la cer? Când pensiile au înghețat, alocațiile s-au anulat, iar apa caldā in București a devenit un vis de demult?”, se întreabă Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu: „Unde sunt reziștii să urle că benzina aproape s-a dublat?”

Mai mult, același Codrin Ștefănescu remarcă, de asemenea, că în lumea lui 2021 nu ar mai exista vouchere de vacanță, de vreme ce HoReCa ar în faliment. „Unde sunt reziștii sā protesteze cā guvernul lor a dat pânā acum câteva sute de ordonanțe? Și ziua, dar mai ales noaptea? Cā au fost numiți in funcții publice mii de penali, amante, rude și sponsori? Unde ați dispārut, securistoizilor? Ca sā inteleagā și ceilalți, care a fost misiunea voastrā mizerabilā!”, a mai scris Ștefănescu.

Citește și: Bulai, de ziua lui Barna: „nu e deloc pretențios, poate să mănânce grătar fără tacâmuri și să bea bere direct din sticlă”

Ștefănescu este, poate, cel mai loial om pe care Liviu Dragnea l-a avut vreodată alături. De vreme ce toți ceilalți membri PSD s-au dezis de fostul lider, în momentul în care acesta a intrat în închisoare, nu și Codrin Ștefănescu! Ba mai mult, Ștefănescu a continuat să-i poarte lui Dragnea războiale așa cum s-a priceput el mai bine, iar cel mai bun exemplu este această ultimă postare pe Facebook.

În data de 10 august 2018, în Piața Victoriei avea loc cel mai mare protest recent. Protestatarii de la acea vreme scandau lozinci împotriva regimului aproape dictatorial, condus de Liviu Dragnea, însă și împotriva noilor legi ale justiției. 10 august a devenit o pată neagră în istoria țării, marcată de violențele Jandarmeriei asupra populației adunată să protesteze pașnic.

Articolul precedentPromisiune îndeplinită! Piedone a inaugurat parcul din Strada Arbănași, însă și o nouă parcare
Articolul următorComuna Berceni ar putea avea metrou înaintea Clujului. CGMB a aprobat solicitarea
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.