Captură video Facebook/Volodimir Zelenski
Captură video Facebook/Volodimir Zelenski

Potrivit unei declarații de ultimă oră, președintele Volodimir Zelenski a precizat că răbdarea Kievului se epuizează în ceea ce privește negocierile cu Rusia.

Președintele din Ucraina a atenționat, din nou, că negocierile nu pot avea loc în contextul în care, pe teritoriul țării sale au loc din ce în ce mai multe atrocități comise de armata lui Vladimir Putin.

Volodimir Zelenski a ținut, astăzi, 11 mai, într-un discurs online, prin care a ținut să se adreseze studenților universitari francezi, relatează CNN, potrivit Mediafax.

Volodimir Zelenski: ”Suntem pregătiți să purtăm aceste negocieri, aceste discuții, atâta timp cât nu este prea târziu”

Cu fiecare nou Bucea, cu fiecare nou Mariupol, cu fiecare nou oraș în care există zeci de morți, cazuri de viol, cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorința și posibilitatea de a negocia, precum și posibilitatea de a rezolva această problemă într-o manieră diplomatică”, a adăugat președintele Ucrainei, citat de Știri pe Surse.

Președintele Ucrainei rămâne optimist în privința câștigării războiului pornit de Vladimir Putin

Conform sursei citate, Zelenski și-a exprimat, de asemenea, convingerea că Kievul va câștiga războiul și va recupera toate teritoriile care aparțin Ucrainei.

El a reiterat necesitatea ca Ucraina să adere la Uniunea Europeană, făcând apel la pași semnificativi pentru a include Ucraina în această uniune.

Ucraina nu va face decât să întărească alte state, armata noastră și-a demonstrat capacitățile. Poporul nostru și-a dovedit capacitatea”, a declarat Zelenski.

Articolul precedentDan Vîlceanu, fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, trage un semnal de alarmă și cere măsuri urgente pentru a reduce inflaţia
Articolul următorDoi jurnaliști de la Digi24 au fost reținuți în Tiraspol
Jurnalist full-time / Pesimist part-time