Firea, îngrijorată din pricina mușcăturilor de căpușă

„Cum spune o înțeleaptă vorbă românească, e bine sa-ți faci iarna car și vara sanie, mai ales dacă ești primar. Și nu orice primar, ci al Capitalei!”

Foto: Facebook

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, se arată îngrijorată din pricina presupusei lipse de interes a actualei administrații a Municipiului București, astfel că îl acuză pe Nicușor Dan că nu ar fi făcut nimic pentru a rezolva o problemă pe care aceasta o consideră importantă: dezinsecția orașului. Pentru a-și susține punctul de vedere, Gabriela Firea vine și cu cifre, menționând un număr de 100 de copii și adulți care s-ar fi prezentat la spitalele din București pentru a primi tratament împotriva mușcăturilor de căpușă, în ultima perioadă.

Gabriela Firea, sfaturi pentru „urmașul său”: „Cum spune o înțeleaptă vorbă românească, e bine sa-ți faci iarna car și vara sanie, mai ales dacă ești primar. Și nu orice primar, ci al Capitalei!”

Acuzându-l pe Nicușor Dan că, în această perioadă, ar fi mai interesat de războaiele din interiorul coaliției decât de bunăstarea bucureștenilor, Gabriela Firea amintește că acum vorbim despre un buget votat, astfel că primarul ar putea să înceapă să rezolve din problemele cu care se confruntă Capitala.

Aplicarea de tratamente pentru combaterea dăunătorilor este o obligație în fișa postului și ar trebui să fie prioritară pentru fiecare edil, mai ales în contextul actual al pandemiei COVID-19.

Gabriela Firea

Sinistra Coaliție a Dreptei înființează un al doilea Minister al Sănătății, ca să acopere prostiile din pandemie

„Nici cu șobolanii nu stăm mai bine, de patru luni nu s-a făcut nici o acțiune de deratizare”

Conform declarațiilor fostului edil, Programul Unitar de Acțiune pentru Deratizare și Dezinsecție era, în trecut, aprobat până în luna ianuarie a fiecărui an, iar tratamentele efective începeau cel mai târziu în luna aprilie, în toate zonele publice ale Capitalei, pentru a limita înmulțirea dăunătorilor.

„Suntem la jumătatea lunii mai, deja, Programul Unitar nu a fost aprobat, zace la cabinetul primarului dezinteresat, încă din luna ianuarie, dar acesta refuza să-l supună aprobării CGMB (grupul consilierilor generali PSD a solicitat de nenumărate ori introducerea pe ordinea de zi, au convocat și o ședință de îndată, dar degeaba), cât despre tratamente, nici vorbă”, a mai scris Gabriela Firea pe Facebook, amintind că în curând Bucureștiul se va confrunta cu o altă problemă, cea a ambroziei, plantă sălbatică răspunzătoare de una dintre cele mai agresive alergii specifice anotimpului cald.

Articolul precedentFlorin Cîțu ne relaxează de la 1 iunie
Articolul următorDan Barna, în atenția Direcției Naționale Anticorupție
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.