Marcel Ciolacu (PSD)

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a apreciat alegerea premierului Nicolae Ciucă în fruntea PNL. Liderul PSD susține că are o comunicare bună cu noul lider liberal. „Important e să avem un Guvern și o coaliție eficientă”, a mai declarat Marcel Ciolacu. Ciolacu susține că discută des telefonic cu premierul României.

”Am avut o comunicare bună cu premierul, am în continuare, azi am vorbit de două ori deja la telefon. Deci momentan funcționează. Important e să avem un Guvern și o coaliție eficientă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Cu regret o spun a fost o liberalizare haotică a prețurilor la energie

Liderul PSD a mai declarat că miniștrii coaliției au lucrat la elaborarea planului de măsuri de sprijinire a economiei și a populației.

„Facem programul și fiecare ministru își face planul și calendarul. Am discutat. Aceste măsuri le-am discutat. E evident faptul că PSD a lucrat la multe dintre măsuri. Despre ce vorbim?”, a spus Ciolacu. El a spus că ”anul viitor se va face rocada” la guvernare, așa cum prevede acordul de coaliție, urmând ca PSD să dea viitorul premier.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, România se confruntă cu mai multe crize suprapuse, la nivel guvernamental gândindu-se deja măsuri pentru problemele existente. Liderul PSD a mai declarat că s-a realizat o liberalizare haotică a prețurilor la energie iar acum se intervine pe efecte.

”Este o zi plină și n-am să-i răspund lui Cîțu sau cine mai vorbește pe la Congres pe acolo (…) Este pentru prima oară când venim cu măsuri pe zona economică, construcții, agricultură mai mari decât pe zona socială.

Cu regret o spun a fost o liberalizare haotică a prețurilor la energie, acum se intervine pe efecte. A venit și creșterea prețurilor generată de război, România fiind țara cu cea mai mare graniță cu Ucraina. Sunt niște crize suprapuse, dar important este că se iau măsuri. Este pentru prima oară când Guvernul acționează preventiv, când ne gândim la problemele viitoare.”, a spus Marcel Ciolacu.

Emilia Șercan: ”Nicolae Ciucă a atins culmea supremă a ipocriziei”

Articolul precedentEmilia Șercan: ”Nicolae Ciucă a atins culmea supremă a ipocriziei”
Articolul următorCamera Deputaților dezbate astăzi moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Mediului