Constanța: o femeie s-a aruncat de pe o clădire, din cauza unei decepții în dragoste

Înainte să se arunce, femeia din Constanța a amenințat că are de gând să se sinucidă. Martorii au sunat de urgență la 112, pentru a preveni o eventuală tragedie

Foto: Antena3

O femeie din Constanța, în vârstă de 40 ani, s-a aruncat, în cursul zilei de ieri, de pe un bloc din pricina unei decepții în dragoste. Mai exact, femeia ar fi decis să-și pună capăt zilelor, după ce a aflat că bărbatul cu care avea o relație ar fi înșelat-o, informează Antena3.

Femeia din Constanța s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc imediat ce au sosit echipajele

Înainte să se arunce, femeia din Constanța a amenințat că are de gând să se sinucidă. Martorii au sunat de urgență la 112, pentru a preveni o eventuală tragedie. Imediat ce echipajele de poliție și jandarmerie au ajuns la fața locului, aceasta și-a îndeplinit promisiunea și s-a aruncat în gol, de pe acoperișul clădirii.

Femeia a fost salvată

La scurt timp și-au făcut apariția un echipaj SMURD, însă și o ambulanță. Aceasta a fost găsită în stop cardio-respirator. După câteva manevre de resuscitare, pulsul a revenit la normal.

„Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, potrivit sursei citate anterior.

Constanța: o femeie a fost găsită ucisă în apartament

Femeia are un copil și își petrecuse ani buni din viață în străinătate.

Articolul precedentȘoșoacă, „îngrijorată” pentru biserică și enoriași
Articolul următorUn bărbat din Maramureș acuză primăria din Șomcuta Mare că aruncă gunoi pe câmpuri, fără autorizație
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.