Captură video

Un videoclip postat de un utilizator pe un grup de Facebook destinat orașului Baia Mare a încins spiritele în comunitate. „Ia uitați, face rampă de gunoi domnul primar! Plin de boli, plin de mizerie”, se poate auzi în clipul postat de bărbatul care scoate în evidență un derapaj de mediu petrecut în comuna Șomcuta Mare, din județul Maramureș.

O utilitară poate fi văzută aruncând gunoi, la întâmplare, pe un câmp din apropierea localității Șomcuta Mare

Potrivit relatărilor utilizatorului, utilitara surprinsă că aruncă gunoi pe câmp aparține primăriei din localitatea maramureșeană Șomcuta Mare.

„Nu-i el de vină”, comentează bărbatul, într-o primă instanță, referindu-se la șoferul mașinii de gunoi.

Uitați, rampă de gunoi face aici!

Întrebat dacă are autorizație de a arunca gunoiul pe câmp, șoferul s-a eschivat și nu a oferit un răspuns clar, amenințându-l ulterior pe bărbat că nu are dreptul să îl filmeze. „Gunoi din Șomcuta Mare, aruncat la noi pe stradă!”, se mai poate auzi în video.

„Lăsăm animalele pe pășune și se îmbolnăvesc! De când ai autorizație să faci groapă de gunoi aici? Vorbesc cu Garda de Mediu și va veni și peste Primărie”, a mai spus bărbatul, vizibil supărat din pricina deversării de gunoi în imediata apropiere a unor locuințe.

Clipul întreg postat de bărbat pe rețele sociale poate fi urmărit dând click aici.

Până în momentul de față, primarul localității Șomcuta Mare, Gheorghe Buda, nu a oferit un drept la replică.

Articolul precedentConstanța: o femeie s-a aruncat de pe o clădire, din cauza unei decepții în dragoste
Articolul următorGermania: Mișcarea „Zero COVID” a scos oamenii în stradă. Cerințele protestatarilor
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.