Pas cu pas, Sectorul 5 pășește în secolul 21

Primarul sectorului 5 a urcat din nou pe schele. De data asta și pentru muncă, nu numai pentru inspecție

Cristian Popescu Piedone (Captură video)

Alături de muncitori, în plină iarnă, Cristian Popescu Piedone a dorit să arate tuturor celor care l-au votat că este mereu „la înălțimea” așteptărilor cetățenilor din Sectorul 5. Pe schele, alături de o echipă de muncitori, s-a apucat să vopsească blocurile cetățenilor.

Cristian Popescu Piedone, pe schele

Ipostaza inedită a primarului nu a fost trecută cu vederea de oamenii prezenți. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cristian Popescu Piedone a precizat că în ultimele patru luni, 15 blocuri au fost reabilitate termic.

Piedone: „Încercăm să facem imposibilul… posibil!”

Totodată, edilul Sectorului 5 a dat asigurări că 2022 înseamnă „totul sau nimic.” El a precizat că anul următor, peste 100 de blocuri vor fi reabilitate.

„Știm unde am greșit, știm rețeta cea bună, așa că-n anul care urmează, ne-am planificat să reabilităm termic…100 de blocuri”, a scris pe Facebook primarul Sectorului 5.

Mai mult decât atât, el a menționat că va încerca, alături de echipa sa, să reprezinte interesele cetățenești la cel mai înalt nivel. „Cum îmi place să vă spun. Domnișoarelor, doamnelor și domnilor, încercăm să facem imposibilul, posibil”, a scris Piedone.

Spre sfârșitul mesajului său, Cristian Popescu Piedone speră ca anul care vine să fie mult mai bun pentru toată comunitatea pe care o conduce, iar până atunci se va face „bilanțul blocurilor reabilitate.”

„Anul cel nou, care urmează curând…poate va fi mai bun! Dumnezeu știe ce-o să-i aștearnă în calendar și pentru mine și pentru dumneavoastră! Și mai avem destule alte planuri mari pentru comunitate! (…) Să ne păzească bunul Dumnezeu pe toți și vom reuși să facem din Sectorul 5… etalon de civilizație și de confort”, a concluzionat Piedone.

Vizitele pe schelele din Sectorul 5, un „hobby” al lui Piedone

Nu este pentru prima dată când Piedone decide să urce pe schele pentru a inspecta blocurile din sector. În vară, edilul a verificat personal cum s-a lucrat pentru anveloparea termică. În acea perioadă, primarul Sectorului 5 a constatat că lucrările au fost defectuoase, reprezentând un adevărat pericol pentru siguranța cetățenilor.

În cel mai scurt timp, după vizita din teren, Piedone a convocat o ședină cu directorii din primărie și reprezentanții firmei ce se ocupau cu reabilitarea blocurilor. În urma acestuia, edilul a promis că până în iarnă problemele vor fi rezolvate.

Reamintim că Piedone are un stil aparte de a lua „pulsul” comunității pe are o conduce. De la scoaterea biroului din Primărie în curte și până la urcarea pe schele, edilul reprezintă un exemplu de urmat pentru toți primarii din sectoarele Bucureștiului.

Primăria Sectorului 5 cere daune în valoare de 1 miliard de euro. Piedone despre Nicușor Dan:„ Vede și vorbește despre un spațiu verde imaginar”

Articolul precedentDacian Cioloș, despre aderarea României la Spațiul Schengen: „Nu văd nicio preocupare reală”
Articolul următorArafat, îngrijorat de petrecerile de Revelion
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.