Dan Cristian Popescu

Întrebat despre decizia bruscă a lui Dan Cristian Popescu de a candida pe listele celor de la PSD, premierul Ludovic Orban a sugerat că această mișcare nu are cum să fie una oportună pentru acesta, întrucât ar putea ajunge să piardă toate voturile. Reamintim că Dan Cristian Popescu a fost eliminat din cursa pentru Sectorul 2, odată cu crearea Alianței de Dreapta, dintre PNL și USR PLUS.

Reacția lui Orban, după candidatura lui Dan Cristian Popescu pentru PSD: „O să piardă voturile!”

„Decizia luată de domnul Popescu este o decizie care îl va face să piardă toate voturile electoratului de dreapta. După părerea mea este o decizie greșită și va fi pedepsit de către electorat.”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Dan Cristian Popescu nu se lasă! Posibilă candidatură independentă la Sectorul 2

Declarația integrală de presă a premierului Ludovic Orban poate fi urmărită aici:

La momentul respectiv, edilul Capitalei Gabriela Firea declara:

„Am ales să formăm echipă cu cetățenii din acest sector și cu omul care știe, deja, toate problemele, are și soluții, pentru că a lucrat îndeaproape cu actualul primar – colegul nostru Mihai Toader -, dar care merge către un alt proiect.

Prin urmare, vom merge împreună în această perioadă și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele «de dreapta», nu pentru toți cetățenii, indiferent de preferințele politice.

Săptămâna viitoare vom depune și noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, și vom continua să muncim în București, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm și greșeli omenești, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă și modernă, cu colegii mei:

Sectorul 1 – Daniel Tudorache
Sectorul 2 – Cristian Popescu
Sectorul 3 – Aurelian Bădulescu
Sectorul 4 – Daniel Băluță
Sectorul 5 – Daniel Florea
Sectorul 6 – Gabriel Mutu.

Le mulțumesc pentru implicarea, în toată această perioada tensionată și în care am fost și suntem loviți din toate părțile – și vizibile, și invizibile -, lui Marcel Ciolacu (președinte) și Paul Stănescu (secretar general). I-am simțit aproape și dornici să pună umărul pentru ca viitorul guvern, de după moțiunea de cenzură, să sprijine mai mult Capitala. În primul rând, să dinamizeze lucrările de la Centura ocolitoare a Capitalei care acum stagnează.

Întotdeauna, oamenii pe primul loc și nu alianțele comerciale de partide!”, declara Firea, președintele PSD București.

Citește și: Ioan Sîrbu, „tânăra speranță” a lui Victor Ponta pentru Primăria Capitalei

Ziarul de Investigații

Articolul precedentTăriceanu crede în mărirea pensiilor
Articolul următorCostel Alexe reacționează cu privire la incendiul de la Periș
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.