Captură video
Captură video

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută în comuna Bradu, situată lângă municipiul Argeș.

Inclusiv la această oră, pompierii argeşeni se află la fața locului pentru lichidarea incendiului.

Incendiul a izbucnit la un depozit de solvenţi. Substanțele scurse au fost monitorizate de pompieri. De asemenea, specialiştii de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea au acţionat pentru a inhiba acele substanţe

Echipajele sosite în sprijin de la celelalte judeţe s-au retras, iar în continuare au rămas forţele şi mijloacele noastre. Nu au fost probleme de ordin medical. Sunt 13 autospeciale de stingere cu aproximativ 50 de pompieri”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, conform AGERPRES, citat de Știri pe Surse.

Potrivit ISU Argeș, flăcările nu s-au extins datorită intervenţiei prompte şi operative. Prin urmare, acesta se manifestă la depozitul aflat în spaţiu deschis şi la o parte din asteriala unei construcţii administrative.

”De asemenea a mai ars o semiremorcă aflată în apropierea focarului”, a mai anunţat ISU Argeş.

Nu au fost înregistrate victime

În același context, senatoarea PNL, Alina Gorghiu, a precizat că flăcările s-au manifestat, inițial, pe o suprafață de 5000 mp. Cu toate acestea, nu au fost înregistrate victime.

Nu sunt victime, asta e bine! Prefectul Radu Perianu a dat toate detaliile de acolo. S-a intervenit cu multe echipaje pentru localizarea flăcărilor care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 5000 mp.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert”, a scris senatoarea pe contul de Facebook.

Articolul precedentRusia, noul lider de piață privind exporturile de grâu în Europa
Articolul următorAmericanii sunt nehotărâți în legătură cu portul măștii împotriva răspândirii variolei maimuței
Jurnalist full-time / Pesimist part-time