Alina Gorghiu (captură video)

Alina Gorghiu, alături de președintele interimar Doru Georgescu și Constantin Zăbavă candidează pentru fucția de președinte al filialei Argeș a PNL. Printre cei care vor participa la eveniment se numără și Lucian Bode, ministrul de Interne.

Funcția de lider PNL Argeș a rămas vacantă după demisia deputatului Adrian Miuțescu, acesta fiind unul dintre parlamentari care a decis să îl însoțească pe Ludovic Orban.

La alegerile ce au loc astăzi, 7 mai, Alina Gorghiu candidează, alături de alți doi colegi liberali.

PNL Argeș își caută președinte. Alina Gorghiu este favorită

 „La funcţia de preşedinte al PNL Argeş suntem 3 candidaţi, semn de democraţie şi de sănătate pentru organizaţie! Mă bucur că sâmbătă va fi competiţie!”, a scris Gorghiu pe o rețea de socializare.

De asemenea, aceasta a mai spus că își dorește ca județul să se dezvolte pe principii de dreapta, iar acest lucru este posibil doar dacă se va construi o echipă ce își dorește acest lucru.

„Sunt argeşeancă şi doresc ca judeţul să se dezvolte pe principii de dreapta. Şi primul pas implică să construim o organizaţie PNL cu perspectivă bună pentru 2024, manageriată de o conducere legitimată prin vot. Suntem într-o zodie politică complicată, dar vom arată că ştim ce avem de făcut!”, a scris Alin Gorghiu pe Facebook.

Evenimentul va avea loc la Filarmonica din Pitești, fiind așteptat și Lucian Bode, Rareș Bogdan, purtătorul de cuvânt al PNL Ionuț Stroe, Monica Anisie și Victor Paul Dobre.

Reamintim că Alina Gorghiu a fost copreședinte al PNL în perioada 2014-2016, iar timp de trei luni, tot în 2016, a ocupat funcția de președinte PNL.

De asemenea, a fost vicepreședinte al Senatului României în perioada 2018-2020, fiind, de asemenea, și membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și al Comisiei pentru alegerea judecătorilor pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Citește și articolul: Alina Gorghiu îi mulțumește ministrului Familiei pentru promovarea legii privind monitorizarea agresorilor

Articolul precedentȘeful ONU va vizita Republica Moldova. Antonio Guterres, întâlnire de gradul zero cu Maia Sandu
Articolul următorInvestiții desfășurate de către RAJA SA prin Programul Operațional Infrastructura Mare
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.