Captură video Youtube

Marți, pe holurile Camerei Deputaților, un scandal a izbucnit între un parlamentar AUR și liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. Cearta dintre cei doi s-a lăsat cu înjurături și amenințări cu bătaia.

Parlamentarii AUR au fost nemulțumiți de faptul că propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, inițiată de partidul condus de George Simion a fost respinsă în plen.

 La ieșirea din plen, deputatul AUR Dumitru Focșa l-a amenințat în repetate rânduri pe liderul deputaților PSD cu bătaia, precizând că acesta i-a vorbit urât, jignindu-l.

„Băi nesimţitule, valutistule! ”, i-a spus el social-democratului. ”Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, a răspuns Simonis.

Emblema politicii noastre: circ, scandal și amenințări cu bătaia. Parlamentul României a ajuns „un ring” al bătăușilor cu bani și trimiși să reprezinte țara cu puterea pumnului

Liderul PSD i-a spus deputatului AUR să dispară din fața lui, moment în care un reprezentant AUR i-a amintit lui Simonis că acesta îi plătește salariul.

„Băi nesimţitule, valutistule!  Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat reprezentantul AUR.

Dumitru Focșa a recunoscut, ulterior, că l-a amenințat cu bătaia pe Alfred Simonis, precizând că acesta a adus-o în discuție pe mama deputatului AUR.

„Da, i-am spus că îl calc în picioare… Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zil”, a mai declarat acesta.

Reamintim că la jumătatea lunii februarie, George Simion a atras toate privirile după ce l-a criticat pe liberalul Pavel Popescu, președintele comisiei de Apărare. Acesta a spus în acea perioadă că „este inadmisibil ca un om valoros ca domnul Coarnă să fie scos din comisia de apărare”, iar acesta să fie înlocuit cu o „caricatură”.

„Scoateţi profesioniştii din comisia de apărare, mai ales în momente ca acestea”, a spus Simion, în plenul Camerei Deputaţilor. Reamintim că deputatul PSD Dumitru Coarnă a fost schimbat din comisie din cauza că a votat pentru demiterea ministrului Energiei Virgil Popescu la moțiunea de cenzură.

Citește și articolul: Scandal în Parlament. George Simion: „Scoateţi profesioniştii din comisia de apărare şi lăsaţi caricaturile”

Articolul precedentOMS: Ratele de supraponderabilitate și obezitate au atins proporții ”epidemice” în Europa
Articolul următorFără incendii de vegetație, pază sporită și mai multă curățenie în Parcul Natural Văcărești
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.